REKLAMA
REKLAMA

Dyrektor Sokołowa: Latem zmienia się struktura spożycia mięsa i wędlin

Autor: portalspozywczy.pl 9 lipca 2009 14:04

Latem popyt na produkty mięsne nieco słabnie. Głównie jednak zmienia się jego struktura. Sprzedaje się więcej różnego rodzaju produktów grillowych i konserw - stwierdza Jerzy Majchrzak, dyrektor biura Sokołowa.

REKLAMA

Zdaniem dyrektora biura Sokołowa, nie ulega wątpliwości, iż w 2009 roku na wybory mięsa i wędlin przez konsumentów w znaczącym stopniu wpływa kryzys gospodarczy. - Odczuwa się, że klienci szukają tańszych wyrobów - podkreśla Jerzy Majchrzak. - Jednocześnie w ostatnich miesiącach wyraźnie utrwala się wzrost zainteresowania zakupem wędlin plasterkowanych - dodaje.


WYBRANE DLA CIEBIE


REKLAMA
REKLAMA

BĄDŹ NA BIEŻĄCO

REKLAMA

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 13077

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 999781

POLECANE OFERTY

Ilość aktualnych ofert: 397 664

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane
REKLAMA