REKLAMA
REKLAMA

Firmy spożywcze w dobrej kondycji finansowej

Autor: Dziennik Wschodni/Strefa Biznesu 5 stycznia 2011 09:59

Coraz mniej przedsiębiorców bankrutuje. Na Lubelszczyźnie, w ostatnich 12 miesiącach sądy ogłosiły o połowę mniej upadłości, niż w roku 2009. W lepszej kondycji jest przede wszystkim handel - informuje serwis Strefa Biznesu.

REKLAMA
W sektorze spożywczym zanotowano spadek upadłości o 20 proc. Branża z roku na rok notuje wzrost produkcji. Nie wszyscy przedsiębiorcy z branży spożywczej mogą spać spokojnie. Według ekspertów, w trudnej sytuacji będą producenci wędlin i mięs. Powód to podwyżki VAT, przez co coraz więcej klientów będzie ograniczać zakupy i wybierać tańsze produkty.

WYBRANE DLA CIEBIE


REKLAMA
REKLAMA

BĄDŹ NA BIEŻĄCO

REKLAMA

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 12133

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 663

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane
REKLAMA