PARTNERZY PORTALU Partner portalu: City Board
REKLAMA
REKLAMA

Klienci szukają wędlin bez dymu wędzarniczego

www.portalspozywczy.pl 14 marca 2015 19:34

Wyniki badań marketingowych pokazały nam, że istnieje znacząca grupa klientów, którzy szukają produktów mięsnych pozbawionych dymu wędzarniczego - mówi serwisowi portalspozywczy.pl Beata Mroziuk, dyrektor marketingu Zakładów Mięsnych Silesia.

REKLAMA
- Ma to związek z zyskującymi na znaczeniu trendami żywieniowymi. - Konsumenci coraz częściej poszukują produktów „zdrowych", „eko" czy „bio", czyli jak najmniej przetworzonych. Cześć konsumentów uważa dym za czynnik szkodzący ich zdrowiu - wskazuje Beata Mroziuk. - W przeprowadzonych przez nas badaniach konsumenckich 23 proc. respondentów wskazało, że szukają produktów, które są tylko suszone a nie wędzone - dodaje.
  • N. 2015-03-16 08:38:43

    Bez dymu, bez glutenu, bez rozumu...

  • smakosz 2015-03-16 03:59:02

    Mięso przygotowane bez dymu nie jest wędliną.

ZOBACZ WSZYSTKIE (2)

WYBRANE DLA CIEBIE


REKLAMA
REKLAMA

BĄDŹ NA BIEŻĄCO

REKLAMA

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 4565

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 664

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane
REKLAMA