Food Show: Prezesi firm gastronomicznych, spożywczych i handlowych oraz szefowie kuchni i analitycy będą naszymi gośćmi

Autor: dlahandlu.pl 10 marca 2017 16:02

Food Show: Prezesi firm gastronomicznych, spożywczych i handlowych oraz szefowie kuchni i analitycy będą naszymi gośćmi fot. PTWP

Podczas Food Show 2017 w dniach 16-18 marca kilkudziesięciu prezesów i managerów firm spożywczych, handlowych i gastronomicznych oraz szefów kuchni, blogerów, analityków branży spożywczej i HoReCa będzie dyskutować w Międzynarodowym Centrum Kongresowym w Katowicach o promocji żywności, współpracy producentów, dostawców, sieci sklepów i restauracji, trendach gastronomicznych i żywnościowych. Oto kogo będzie można spotkać na Food Show już za 6 dni!

Zarejestruj się już dziś!

Wśród prelegentów, którzy potwierdzili udział w Food Show 2017 znaleźli się:

o Dariusz Barański – Szef Kuchni, Concept 13, Likus Restauracje
o Małgorzata Begier – Zarządzająca Marką, !eatme, Cursor SA
o Łukasz Błażejewski – Dyrektor ds. Rozwoju Sieci, 7 Street Bar & Grill oraz Meat & Fit – Coffee Grill
o Piotr Borecki – Wiceprezes, Stowarzyszenie Kelnerów Polskich
o Karolina Buczkowska-Gołąbek – Prezes, Polskie Towarzystwo Turystyki Kulinarnej; Zakład Kulturowych Podstaw Turystyki, Wydział Turystyki i Rekreacji, Akademia Wychowania Fizycznego w Poznaniu
o Izabella Byszewska – Prezes Zarządu, Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego

o Sławomir Chłoń – Prezes Zarządu, Organic Farma Zdrowia
o Andrzej Cichoń – Prezes Zarządu, Cech Producentów Żywności w Katowicach
o Jarosław Czechowski – Współzałożyciel, Dyrektor Zarządzający, Sieć Grill Barów Kiełba w Gębie
o Marcin Czubak Szef Kuchni, Spacerowa 21, Pop Up Bistro
o Michał Czerwiński – Członek Zarządu, Purella Food Sp. z o.o.
o Marcin Dobek – Dyrektor ds. Badań i Zarządzania Kategorią, ABR Sesta Sp. z o.o.
o Dominik Duraj – Szef kuchni, Restauracja Villa Gardena
o Renata Dutkiewicz – Dyrektor ds. Sektora Spożywczego, Departament Sektorów Strategicznych, Bank Zachodni WBK
o Romana Drzewiecka – Team Leader Category Management, Intermarché
o Andrzej Faliński – Ekspert Rynku Handlu Detalicznego
o Jakub Faron – Właściciel, Żurownia, Mad Mick
o Adrian Feliks – Szef kuchni, Właściciel, SPOON Adrian Feliks
o Andrzej Gantner – Dyrektor Generalny, Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
o Krzysztof W. Gawlik – Członek WACS-World Association of Chefs Societies, Euro-Toques
o Marta Glinka – Ekspert ds. Trendów Kulinarnych, Konsultant Marketingowy Sektora Spożywczego, Blogerka Restauracyjna (Restaurantica.pl), Właścicielka portalu o jedzeniu Warsawfoodie.pl
o Dariusz Gocławski – A+D Retail Store Design
o Hubert Gonera – Ekspert w zakresie turystyki kulinarnej i marketingu miejsc
o Agnieszka Górnicka – Prezes, Inquiry Sp. z o.o.
o Bogumił Jankiewicz – Członek Zarządu, Bobby Burger Sp. z o.o.
o Krzysztof Janiszewski – Restaurator
o Honorata Jarocka – Food and Drink Analyst, Mintel
o Wojciech Jazowiecki – Dyrektor Zarządzający, MJM Group SA
o Malka Kafka – Właścicielka, Założycielka, Tel Aviv Food & Wine
o Radosław Kaczmarek – Strategy Consultant & Partner, Melting Pot
o Krzysztof Kaliciński – Business Development & Operations Director, Green Caffe Nero
o Dorota Kałowska – Ekspert ds. marki własnej, Polska Izba Handlu, Partner, Cobalt Spark
o Renata Kasprzycka – Prezes Zarządu, JAWO
o Jolanta Kleser – właściciel Pracownia Smaku
o Paweł Kocoń – Dyrektor Rozwoju Rynku, Agencja Rynku Rolnego
o Włodzimierz Kotaniec - Członek Zarządu, Kotaniec
o Michał Kozak - Dyrektor Generalny, Mazurkas Conference Centre & Hotel oraz Mazurkas Catering
o Miłosz Kowalski – Szef Kuchni, Hilton Garden Inn Krakow Airport
o Mateusz Ryszard Kręcina – Szef Kuchni, Niezależny Doradca Kulinarny
o Arkadiusz Krupicz – Współzałożyciel i Dyrektor Zarządzający, Pyszne.pl
o Bolo Kruszewski - Współtwórca, Vigo App
o Robert Krzak – Członek Rad Nadzorczych, Grupa Piotr i Paweł Sp. z o.o., Piotr i Paweł SA
o Michał Lasocki – Prezes Zarządu, CEO, Intenson Europe Sp. z o.o.
o Justyna Ładzińska – Manager, Restauracja Cadenza
o Paweł Łukasik – Gotowaniezpasja.pl
o Andrej Modic – Prezes, LokalnyRolnik.pl
o Stanisław Magdij – Dyrektor Operacyjny/COO, QLT Restaurant & Bar Sp.z o.o.
o Wawrzyniec Maziejuk – Członek Zarządu, Stowarzyszenie Polska Ekologia
o Czesław Meus – Przewodniczący Komisji Rewizyjnej, Stowarzyszenie Polska Ekologia
o Piotr Niemiec – Właściciel, Grupa Gastromall
o Joanna Ochniak – Przewodnicząca, Komitet Kobiet w Światowym Stowarzyszeniu Szefów Kuchni (Women in WACS)
o Paweł Oszczyk – Szef Kuchni, La Rotisserie w Warszawie
o Aleksandra Oslislo – blogerka, Ostryga food | design | culture
o Grażyna Piotrowska – Główny Architekt, Green Caffe Nero
o Jakub Poznański – Właściciel, Cobu Design
o Adam Pajewski – Członek Zarządu, Stowarzyszenie Sady Grójeckie
o Wojciech Płachetka – Współtwórca Marki, Pyrsk
o Krzysztof Radoszewski – Dyrektor Generalny, UberEATS w Polsce
o Grzegorz Rykaczewski – Analityk Agrobiznesu, Departament Sektorów Strategicznych, Bank Zachodni WBK
o Agnieszka Sikorska – Dyrektor, Śląska Organizacja Turystyczna – Szlak Kulinarny Śląskie Smaki
o Ryszard Skotniczny – Właściciel, Dwór Kombornia
o Michał Sobieszuk – Założyciel, Eat Polska
o Grzegorz Skalmowski – Właściciel, Eko Snails Garden
o Łukasz Sot – Współzałożyciel, Cateromarket.pl
o Marcin Suski – Manager, Krowarzywa
o Paweł Stamburski – Dyrektor Departamentu Sektorów Strategicznych, Bank Zachodni WBK
o Hanna Stolińska-Fiedorowicz – Instytut Żywności i Żywienia im. prof. dr med. Aleksandra Szczygła
o Karolina Szaciłło – promotorka kuchni wegetariańskiej i wegańskiej, autorka bloga MEDYtuJEMY; Maciej Szaciłło – promotor kuchni wegetariańskiej i wegańskiej, autor bloga MEDYtuJEMYI
o Albert Szpindowski – Muffia Bakery Sp. z o.o.
o Grzegorz Targosz – Gotowaniezpasja.pl
o Krzysztof Tokarz – Prezes Zarządu, Specjał Sp. z o.o.
o Bogdan Twardowski – Prezes, Madej Wróbel Sp. z o.o.
o Jerzy Weindich – Współwłaściciel Firmy, Weindich Sp.J., Prezes, Śląski Cech Gastronomii
o Andrzej Wojciechowicz – Założyciel, Prezes, FMCG Business Consulting
o Bogdan Woźniak - Zastępca Prezesa OSM Wieluń
o Tomasz Woźniak – Szef Kuchni, Współtwórca, CEO, mystreat.com
o Arletta Ziemian – Browar Stu Mostów



WYBRANE DLA CIEBIE


BĄDŹ NA BIEŻĄCO

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 7620

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane

Drodzy Użytkownicy!

W związku z odwiedzaniem naszych serwisów internetowych przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i podobne dane nt. aktywności lub urządzeń użytkownika. Jeżeli dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, wówczas będą traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administratora tych danych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz w Polityce Prywatności pod tym linkiem.

Jeżeli korzystasz także z innych usług dostępnych za pośrednictwem naszych serwisów, przetwarzamy też Twoje dane osobowe podane przy zakładaniu konta, rejestracji na eventy, zamawianiu prenumeraty, newslettera, alertów oraz usług online (w tym Strefy Premium, raportów, rankingów lub licencji na przedruki).

Administratorów tych danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz również w Polityce Prywatności pod tym linkiem. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci szereg gwarancji i praw, a przede wszystkim prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych. Prawa te będą przez nas bezwzględnie przestrzegane. Jeżeli więc nie zgadzasz się z naszą oceną niezbędności przetwarzania Twoich danych lub masz inne zastrzeżenia w tym zakresie, koniecznie zgłoś sprzeciw lub prześlij nam swoje zastrzeżenia pod adres odo@ptwp.pl.

Zarząd PTWP-ONLINE Sp. z o.o.