Trendy smakowe na 2017 r. według McCormick Polska

Autor: dlahandlu.pl 13 stycznia 2017 17:00

McCormick Polska przedstawił trendy w smakach czyli przewodnik po aktualnych trendach i składnikach, które będą pobudzać kubki smakowe na całym świecie w 2017 r.

Oto pięć trendów smakowych na 2017, wyselekcjonowanych przez szefów kuchni i badaczy trendów kulinarnych: smaki świata na przebudzenie; plancha - czyli grillowanie na płaskiej płycie; żółtka - słoneczna strona smaku; nowoczesna kuchnia śródziemnomorska — czyli łączenie składników wschodniego wybrzeża Morza Śródziemnego z zachodnioeuropejską klasyką oraz słodycz i pieprz.

McCormick & Company, Inc. to globalny producent przypraw. Z 4,3 miliarda USD rocznej sprzedaży firma produkuje, dostarcza na rynek i dystrybuuje przyprawy, mieszanki przypraw, przyprawy kulinarne i inne produkty smakowe dla całej branży spożywczej — punktów detalicznych, producentów żywności i gastronomii. 

Firma jest obecna w Polsce od 2011 roku. 

 

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE


BĄDŹ NA BIEŻĄCO

  • Max

    4,99

  • Śr

    3,52

  • Min

    0,00

ProduktySklepyRegiony

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 9044

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane