Bacówka Towary Tradycyjne: Sektor HoReCa wymaga elastyczności

www.portalspozywczy.pl 10 lutego 2017 10:04

Bacówka Towary Tradycyjne: Sektor HoReCa wymaga elastyczności fot. Facebook.com/Bacówka Towary Tradycyjne

- Planujemy sukcesywne zwiększanie asortymentu w dziale garmażeryjnym aby sprostać oczekiwaniom najbardziej wymagających odbiorców. Sektor HoReCa wymaga aby być elastycznym i dopasowywać się do gustów klientów - mówi serwisowi portalspozywczy.pl Dariusz Kucz, dyrektor ds. handlu i franczyzy firmy Bacówka Towary Tradycyjne.

Firma Bacówka Towary Tradycyjne weźmie udział w Food Show 2017 - obywającym się 16-18 marca w Katowicach wielkim święcie polskiej żywności i kulinariów.

ZOBACZ WIĘCEJ NA FOODSHOW.PL.

Jak mówi Dariusz Kucz, firma Bacówka Towary Tradycyjne zaprezentuje podczas Food Show 2017 ofertę zdrowych i tradycyjnych produktów wędliniarskich oraz domowej garmażerki.

- Przygotowujemy degustacje oraz smakowite upominki dla klientów. Oczekujemy nawiązania kontaktów handlowych z nowymi odbiorcami ceniącymi sobie jakość i tradycję - dodaje.

Dyrektor ds. handlu i franczyzy Bacówki Towary Tradycyjne dodaje, że firma oferuje najwyższej jakości produkty garmażeryjne często nie spotykane i wyjątkowe.

- Są to np. gołąbki z kaszą jaglaną, krokiety z kapusta, porem i serem, pyzy z cielęciną, pierogi z gęsiną czy galaretki drobiowe i wieprzowe - dodaje.

Kucz wskazuje, że do sektora HoReCa dedykowane są w szczególności: rolada z kaczki, wędliny dojrzewające i produkty z dziczyzny.

- Oferujemy także najwyższej jakości parówki cielęce, których bardzo często brak w menu hotelowych  śniadań, a zastępowane są niejednokrotnie najtańszymi produktami. Większość naszych wyrobów nadaje się dla gastronomii. Warunek jest tylko jeden, aby nie patrzyć na cenę i ekonomię tylko na jakość i tradycję - dodaje.

W planach Bacówki na 2017 rok są m.in. sukcesywne zwiększanie asortymentu w dziale garmażeryjnym, a także powiększenie masarni o dojrzewalnie. - Cały czas inwestujemy też w marketing. Wydajemy własny magazyn "Ilustrowany Kurier Zdrowia", poprzez który edukujemy konsumentów w dziedzinie zdrowego żywienia.

Firma Bacówka Towary Tradycyjne produkuje wędliny i wyroby garmażeryjne we własnej masarni w miejscowości Rajbrot w Małopolsce. Znak rozpoznawczy sklepów to domowe wędliny z tradycyjnej wędzarni, domowe, ręcznie robione pierogi, krokiety, naleśniki i przetwory. Produkty dostępne są w sklepach firmowych, sklepach franczyzowych pod szyldem Bacówka Towary Tradycyjne oraz w dobrych sklepach i delikatesach w rejonie południowej Polski. 

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE


BĄDŹ NA BIEŻĄCO

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 10742

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane