Brokuł panierowany od firmy Aves

Autor: produkty 12 września 2012 14:09

Brokuł panierowany od firmy Aves

Brokuł panierowany to głęboko mrożone danie, w skład którego wchodzi w 85 proc. brokuł, i w 15 proc. panierka, gotowe do spożycia po kilkuminutowej obróbce termicznej.

 Po usmażeniu na rozgrzanym oleju w temperaturze 150 °C- 160 °C przez około 4 - 5 minut można podawać go jako przekąskę lub dodatek do innych potraw. Jeżeli produkt nie zostanie zużyty w całości należy go przechowywać w warunkach chłodniczych 2°C - 8 °C, jednak niedużej niż 48 h. Aves specjalizuje się w produkcji wyrobów drobiowych głębokomrożonych.

Masa netto: 400 g
Cena brutto: ok. 5, 50 zł

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE


BĄDŹ NA BIEŻĄCO

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 10963

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane