Brownie – „podwójnie czekoladowa” nowość od marki Delecta

Autor: pr 19 października 2016 09:34

Brownie – „podwójnie czekoladowa” nowość od marki Delecta Fot. mat.pras.

Delecta rozbudowała ofertę w kategorii mieszanek ciast, wprowadzając podwójnie czekoladowe Brownie do samodzielnego wypieku z dodatkiem belgijskiej czekolady. To jedyny tego rodzaju produkt dostępny na polskim rynku. Mieszanka nie zawiera konserwantów ani barwników.

Brownie Delecta jest doskonałą alternatywą dla czekoladowych ciast dostępnych w kawiarniach i cukierniach. Jego „podwójna czekoladowość” wynika z dodatku belgijskiej czekolady, która stanowi o intensywności smaku, a także unikalnego wyglądu ciasta, gdzie puszysty biszkopt przykryty jest czekoladową lawą.

Opakowanie zawiera mieszanki do przygotowania ciasta oraz masy czekoladowej, które wystarczy połączyć z jajkami, olejem i margaryną. Ciasto może być inne za każdym razem. 

Brownie Delecta jest dostępne w tradycyjnym i nowoczesnym kanale dystrybucji od 20 września br.
Z okazji Jubileuszu 200 lat produkcji spożywczej we Włocławku, marka do każdego opakowania dołączyła szablon do dekoracji wypieków.

Cena det.: Brownie Delecta (550 g), cena det. ok. 7 zł

 

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE


BĄDŹ NA BIEŻĄCO

  • Max

    4,19

  • Śr

    3,01

  • Min

    2,19

ProduktySklepyRegiony

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 10811

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane