Budyń z brązowym cukrem trzcinowym od Dr. Oetkera

Autor: pr 25 października 2016 13:17

Budyń z brązowym cukrem trzcinowym od Dr. Oetkera Fot. mat.pras.

Tej jesieni Dr. Oetker, lider w kategorii deserów w proszku wychodzi naprzeciw trendom rynkowym i jako pierwszy wprowadza nowe budynie z brązowym cukrem trzcinowym.

Cukier trzcinowy jest coraz popularniejszy i chętnie wybierany przez konsumentów. Zachowuje swój złocisto-brązowy kolor, bo nie jest rafinowany. Dlatego też nowe budynie z cukrem trzcinowym doskonale wpisują się w trendy konsumenckie. Będą dostępne w trzech najpopularniejszych smakach: śmietankowym, waniliowym oraz czekoladowym i najpopularniejszej rodzinnej porcji na 0,5 litra mleka. 

Opakowania budyni wyróżnią się na półce dzięki domowej, ciepłej, złoto-brązowej kolorystyce nawiązującej do brązowego cukru trzcinowego.

 

Sugerowana cena detaliczna: 1,25 zł

 

 

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE


BĄDŹ NA BIEŻĄCO

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 9753

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane