Cukiernicy: Pączki z marketów są produkowane kilkanaście miesięcy przed Tłustym Czwartkiem

Autor: radioszczecin.pl 17 lutego 2017 13:14

Tydzień przed Tłustym Czwartkiem, szczecińscy cukiernicy apelują aby nie kupować pączków w supermarketach - podaje radioszczecin.pl

Krzysztof Wudarski z jednej ze szczecińskich cukierni, przekonuje, że pączki w dużych sieciowych sklepach są mrożone.

- Na tym jest koniec. One nie są smażone tylko wcześniej przygotowywane w fabrykach. Tam są smażone i potem mrożone. Są produkowane kilkanaście miesięcy przed Tłustym Czwartkiem. Chodziły nawet takie słuchy, że są sprowadzane z Chin i robione dwa lata wcześniej - mówi Wudarski.

Cały artykuł na radioszczecin.pl

Podobał się artykuł? Podziel się!
  • tatkooo 2017-02-19 16:08:26

    Sfrustrowany Krzysztof Wudarski - dupek,którego gównianych,nie smacznych i z pewnością drogich pączków nikt nie chce nawet powąchać ,nie mówiąc o kupowaniu.

    Zapraszam tego geniusza cukiernictwa do hipermarketu np AUCHAN żeby zobaczył sobie,jak pracuje kombajn do produkcji pączków ...

  • Pączek Bączek 2017-02-17 17:51:46

    Jedyna prawdziwa rzecz to taka, ze paczki faktycznie moga być mrożone. Reszta to bzdura opłacona przez jakiegoś właściciela cukierni. Dobre sobie żadna duża sieć nie przyjmie towaru który był wyprodukowany rok czy dwa lata wcześniej! Aż się czytać nie chce tych farmazonów.

  • Ona 2017-02-17 17:41:47

    Żenujący "artykuł". Czy nie powinien zawierać jakiegoś reaserchu? Czy to rzeczywiście prawda? Jak to wygląda? Nie wstawiajcie cudzych, beznadziejnych artykułów.

ZOBACZ WSZYSTKIE (3)

WYBRANE DLA CIEBIE


BĄDŹ NA BIEŻĄCO

  • Max

    1,49

  • Śr

    1,20

  • Min

    0,99

ProduktySklepyRegiony

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 10744

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane