Food Show 2017: Eksperci branży spożywczej i HoReCa zapowiedzieli udział w debatach

www.portalspozywczy.pl 24 lutego 2017 12:32

Food Show 2017: Eksperci branży spożywczej i HoReCa zapowiedzieli udział w debatach Fot. PTWP

Już 16-18 marca 2017 roku w Międzynarodowym Centrum Kongresowym w Katowicach odbędzie się I edycja Food Show – unikalnego wydarzenia biznesu spożywczego, branży HoReCa oraz całego sektora kulinariów. W ramach wydarzenia odbędą się debaty poświęcone rynkowi żywności oraz gastronomii, w których udział weźmie szereg ekspertów związanych z tym sektorem.

Już 16-18 marca 2017 roku w Międzynarodowym Centrum Kongresowym w Katowicach odbędzie się I edycja FOOD SHOW – unikalnego wydarzenia biznesu spożywczego, branży HoReCa oraz całego sektora kulinariów. W ramach wydarzenia odbędą się debaty poświęcone rynkowi żywności oraz gastronomii, w których udział weźmie szereg ekspertów związanych z tym sektorem.

Zapowiadamy trzy dni wystaw, prezentacji produktów żywnościowych, degustacji, pokazów gotowania, warsztatów kulinarnych, debat i dyskusji branży spożywczej oraz gastronomicznej, osobistych spotkań mistrzów kuchni, biznesu spożywczego i branży HoReCa oraz miłośników gotowania i dobrego jedzenia.

Food Show dla profesjonalistów (16-17 marca) będzie platformą wymiany doświadczeń i okazją do szeroko zakrojonej dyskusji o wyzwaniach stojących przed branżą spożywczą i gastronomiczną.

ZAREJESTRUJ SIĘ!

Podczas Food Show omawiane będą takie tematy jak:

- Żywność – najlepsza wizytówka promocyjna Polski
- Przetwórcy i handlowcy łączą siły w walce o klienta
- Branża gastronomiczna wobec trendów kulinarnych i prozdrowotnych
- Produkty organiczne i ekologiczne – między rosnącym trendem a intratnym biznesem
- Handel wobec nowych trendów konsumenckich
- Polak na diecie
- Turystyka kulinarna
- Nowoczesne technologie w handlu i gastronomii
- Idealny dostawca dla gastronomii – oczekiwania sieci gastronomicznych wobec partnerów i produktów
- Polska gastronomia wobec wyzwań ekonomicznych i prawnych
- Gastronomiczne stolice Europy: trendy, inspiracje, nowości, przyszłość
- Rynek kawiarni, cukierni i lodziarni
- Gastronomia niejedno ma imię
- Zarządzanie w biznesie restauracyjnym
- Design wyróżnikiem dobrej restauracji
- Rynek pracy w gastronomii

Udział w Food Shoow zapowiedzieli już m.in.
(wykaz osób w kolejności alfabetycznej):

- Dariusz Barański – Szef Kuchni, Concept 13, Likus Restauracje
- Łukasz Błażejewski – Dyrektor ds. Rozwoju Sieci, 7 Street Bar & Grill oraz Meat & Fit – Coffee Grill
- Karolina Buczkowska-Gołąbek – p.o. Prezesa, Polskie Towarzystwo Turystyki Kulinarnej, Zakład Kulturowych Podstaw Turystyki, Wydział Turystyki i Rekreacji, Akademia Wychowania Fizycznego w Poznaniu
- Sylwester Cacek – Prezes Zarządu, Sfinks Polska SA, Krajowa Rada Gastronomii i Cateringu
- Jarosław Czechowski – Współzałożyciel, Dyrektor Zarządzający, Sieć Grill Barów Kiełba w Gębie
- Marcin Dobek – Dyrektor ds. Badań i Zarządzania Kategorią, ABR Sesta Sp. z o.o.
- Dominik Duraj – Szef kuchni, Restauracja Villa Gardena
- Renata Dutkiewicz – Dyrektor ds. Sektora Spożywczego, Departament Sektorów Strategicznych, Bank Zachodni WBK
- Adrian Feliks – Szef kuchni, Właściciel, SPOON Adrian Feliks
- Roman Fuksiński – Dyrektor Handlowy, Sotelli
- Bartosz Gadzina – Szef kuchni, Właściciel, Beksien
- Andrzej Gantner – Dyrektor Generalny, Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
- Krzysztof W. Gawlik – Członek WACS-World Association of Chefs Societies, Euro-Toques
- Dariusz Gocławski – A+D Retail Store Design
- Sebastian Humski – Szef kuchni, Członek Euro-Toques Polska
- Krzysztof Janiszewski – Restaurator
- Bogumił Jankiewicz – Członek Zarządu, Bobby Burger Sp. z o.o.
- Honorata Jarocka – Food and Drink Analyst z firmy Mintel
- Henryk Kania – Przewodniczący Rady Nadzorczej, Zakłady Mięsne Henryk Kania SA
- Renata Kasprzycka – Prezes Zarządu, JAWO
- Michał Kozak – Dyrektor Generalny, Mazurkas Conference Centre & Hotel oraz Mazurkas Catering
- Arkadiusz Krupicz – Współzałożyciel i Dyrektor Zarządzający, Pyszne.pl
- Robert Krzak – Członek Rad Nadzorczych, Grupa Piotr i Paweł Sp. z o.o., Piotr i Paweł SA
- Michał Lasocki – Prezes Zarządu, CEO, Intenson Europe Sp. z o.o.
- Paweł Łukasik – Gotowaniezpasja.pl
- Andrej Modic – Prezes, LokalnyRolnik.pl
- Piotr Niemiec – Właściciel, Grupa Gastromall, Restauracje Olimp
- Joanna Ochniak – Przewodnicząca, Komitet Kobiet w Światowym Stowarzyszeniu Szefów Kuchni (Women in WACS)
- Paweł Oszczyk – Szef Kuchni, La Rotisserie w Warszawie
- Adam Pajewski – Członek Zarządu, Stowarzyszenie Sady Grójeckie
- Juliusz Podolski – wszystkodlakucharzy.pl, De'GUSTATOR Agencja PR
- Grzegorz Rykaczewski – Analityk Agrobiznesu, Departament Sektorów Strategicznych, Bank Zachodni WBK
- Grzegorz Skalmowski – Właściciel, Eko Snails Garden
- Ryszard Skotniczny – Właściciel, Dwór Kombornia
- Michał Sobieszuk – Założyciel, Eat Polska
- Łukasz Sot – Współzałożyciel, Cateromarket.pl
- Paweł Stamburski – Dyrektor Departamentu Sektorów Strategicznych, Bank Zachodni WBK
- Hanna Stolińska-Fiedorowicz – Instytut Żywności i Żywienia im. prof. dr med. Aleksandra Szczygła
- Dawid Świątek – Regionalny Menedżer ds. Handlu Zagranicznego, Bank Zachodni WBK
- Magdalena Tomaszewska-Bolałek – autorka książek o trendach w kuchni azjatyckiej oraz "Polish Culinary Paths", blogerka, kuchniokracja.hanami.pl
- Bogdan Twardowski – Prezes, Madej Wróbel Sp. z o.o.
- Daniel Wanke – kucharz
- Andrzej Wojciechowicz – Założyciel, Prezes, FMCG Business Consulting


WYBRANE DLA CIEBIE


BĄDŹ NA BIEŻĄCO

  • Max

    4,99

  • Śr

    3,81

  • Min

    2,99

ProduktySklepyRegiony

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 10809

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane