Food Show: Prezesi firm gastronomicznych, spożywczych i handlowych oraz szefowie kuchni i analitycy będą naszymi gośćmi

Autor: dlahandlu.pl 10 marca 2017 16:02

Food Show: Prezesi firm gastronomicznych, spożywczych i handlowych oraz szefowie kuchni i analitycy będą naszymi gośćmi fot. PTWP

Podczas Food Show 2017 w dniach 16-18 marca kilkudziesięciu prezesów i managerów firm spożywczych, handlowych i gastronomicznych oraz szefów kuchni, blogerów, analityków branży spożywczej i HoReCa będzie dyskutować w Międzynarodowym Centrum Kongresowym w Katowicach o promocji żywności, współpracy producentów, dostawców, sieci sklepów i restauracji, trendach gastronomicznych i żywnościowych. Oto kogo będzie można spotkać na Food Show już za 6 dni!

Zarejestruj się już dziś!

Wśród prelegentów, którzy potwierdzili udział w Food Show 2017 znaleźli się:

o Dariusz Barański – Szef Kuchni, Concept 13, Likus Restauracje
o Małgorzata Begier – Zarządzająca Marką, !eatme, Cursor SA
o Łukasz Błażejewski – Dyrektor ds. Rozwoju Sieci, 7 Street Bar & Grill oraz Meat & Fit – Coffee Grill
o Piotr Borecki – Wiceprezes, Stowarzyszenie Kelnerów Polskich
o Karolina Buczkowska-Gołąbek – Prezes, Polskie Towarzystwo Turystyki Kulinarnej; Zakład Kulturowych Podstaw Turystyki, Wydział Turystyki i Rekreacji, Akademia Wychowania Fizycznego w Poznaniu
o Izabella Byszewska – Prezes Zarządu, Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego

o Sławomir Chłoń – Prezes Zarządu, Organic Farma Zdrowia
o Andrzej Cichoń – Prezes Zarządu, Cech Producentów Żywności w Katowicach
o Jarosław Czechowski – Współzałożyciel, Dyrektor Zarządzający, Sieć Grill Barów Kiełba w Gębie
o Marcin Czubak Szef Kuchni, Spacerowa 21, Pop Up Bistro
o Michał Czerwiński – Członek Zarządu, Purella Food Sp. z o.o.
o Marcin Dobek – Dyrektor ds. Badań i Zarządzania Kategorią, ABR Sesta Sp. z o.o.
o Dominik Duraj – Szef kuchni, Restauracja Villa Gardena
o Renata Dutkiewicz – Dyrektor ds. Sektora Spożywczego, Departament Sektorów Strategicznych, Bank Zachodni WBK
o Romana Drzewiecka – Team Leader Category Management, Intermarché
o Andrzej Faliński – Ekspert Rynku Handlu Detalicznego
o Jakub Faron – Właściciel, Żurownia, Mad Mick
o Adrian Feliks – Szef kuchni, Właściciel, SPOON Adrian Feliks
o Andrzej Gantner – Dyrektor Generalny, Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
o Krzysztof W. Gawlik – Członek WACS-World Association of Chefs Societies, Euro-Toques
o Marta Glinka – Ekspert ds. Trendów Kulinarnych, Konsultant Marketingowy Sektora Spożywczego, Blogerka Restauracyjna (Restaurantica.pl), Właścicielka portalu o jedzeniu Warsawfoodie.pl
o Dariusz Gocławski – A+D Retail Store Design
o Hubert Gonera – Ekspert w zakresie turystyki kulinarnej i marketingu miejsc
o Agnieszka Górnicka – Prezes, Inquiry Sp. z o.o.
o Bogumił Jankiewicz – Członek Zarządu, Bobby Burger Sp. z o.o.
o Krzysztof Janiszewski – Restaurator
o Honorata Jarocka – Food and Drink Analyst, Mintel
o Wojciech Jazowiecki – Dyrektor Zarządzający, MJM Group SA
o Malka Kafka – Właścicielka, Założycielka, Tel Aviv Food & Wine
o Radosław Kaczmarek – Strategy Consultant & Partner, Melting Pot
o Krzysztof Kaliciński – Business Development & Operations Director, Green Caffe Nero
o Dorota Kałowska – Ekspert ds. marki własnej, Polska Izba Handlu, Partner, Cobalt Spark
o Renata Kasprzycka – Prezes Zarządu, JAWO
o Jolanta Kleser – właściciel Pracownia Smaku
o Paweł Kocoń – Dyrektor Rozwoju Rynku, Agencja Rynku Rolnego
o Włodzimierz Kotaniec - Członek Zarządu, Kotaniec
o Michał Kozak - Dyrektor Generalny, Mazurkas Conference Centre & Hotel oraz Mazurkas Catering
o Miłosz Kowalski – Szef Kuchni, Hilton Garden Inn Krakow Airport
o Mateusz Ryszard Kręcina – Szef Kuchni, Niezależny Doradca Kulinarny
o Arkadiusz Krupicz – Współzałożyciel i Dyrektor Zarządzający, Pyszne.pl
o Bolo Kruszewski - Współtwórca, Vigo App
o Robert Krzak – Członek Rad Nadzorczych, Grupa Piotr i Paweł Sp. z o.o., Piotr i Paweł SA
o Michał Lasocki – Prezes Zarządu, CEO, Intenson Europe Sp. z o.o.
o Justyna Ładzińska – Manager, Restauracja Cadenza
o Paweł Łukasik – Gotowaniezpasja.pl
o Andrej Modic – Prezes, LokalnyRolnik.pl
o Stanisław Magdij – Dyrektor Operacyjny/COO, QLT Restaurant & Bar Sp.z o.o.
o Wawrzyniec Maziejuk – Członek Zarządu, Stowarzyszenie Polska Ekologia
o Czesław Meus – Przewodniczący Komisji Rewizyjnej, Stowarzyszenie Polska Ekologia
o Piotr Niemiec – Właściciel, Grupa Gastromall
o Joanna Ochniak – Przewodnicząca, Komitet Kobiet w Światowym Stowarzyszeniu Szefów Kuchni (Women in WACS)
o Paweł Oszczyk – Szef Kuchni, La Rotisserie w Warszawie
o Aleksandra Oslislo – blogerka, Ostryga food | design | culture
o Grażyna Piotrowska – Główny Architekt, Green Caffe Nero
o Jakub Poznański – Właściciel, Cobu Design
o Adam Pajewski – Członek Zarządu, Stowarzyszenie Sady Grójeckie
o Wojciech Płachetka – Współtwórca Marki, Pyrsk
o Krzysztof Radoszewski – Dyrektor Generalny, UberEATS w Polsce
o Grzegorz Rykaczewski – Analityk Agrobiznesu, Departament Sektorów Strategicznych, Bank Zachodni WBK
o Agnieszka Sikorska – Dyrektor, Śląska Organizacja Turystyczna – Szlak Kulinarny Śląskie Smaki
o Ryszard Skotniczny – Właściciel, Dwór Kombornia
o Michał Sobieszuk – Założyciel, Eat Polska
o Grzegorz Skalmowski – Właściciel, Eko Snails Garden
o Łukasz Sot – Współzałożyciel, Cateromarket.pl
o Marcin Suski – Manager, Krowarzywa
o Paweł Stamburski – Dyrektor Departamentu Sektorów Strategicznych, Bank Zachodni WBK
o Hanna Stolińska-Fiedorowicz – Instytut Żywności i Żywienia im. prof. dr med. Aleksandra Szczygła
o Karolina Szaciłło – promotorka kuchni wegetariańskiej i wegańskiej, autorka bloga MEDYtuJEMY; Maciej Szaciłło – promotor kuchni wegetariańskiej i wegańskiej, autor bloga MEDYtuJEMYI
o Albert Szpindowski – Muffia Bakery Sp. z o.o.
o Grzegorz Targosz – Gotowaniezpasja.pl
o Krzysztof Tokarz – Prezes Zarządu, Specjał Sp. z o.o.
o Bogdan Twardowski – Prezes, Madej Wróbel Sp. z o.o.
o Jerzy Weindich – Współwłaściciel Firmy, Weindich Sp.J., Prezes, Śląski Cech Gastronomii
o Andrzej Wojciechowicz – Założyciel, Prezes, FMCG Business Consulting
o Bogdan Woźniak - Zastępca Prezesa OSM Wieluń
o Tomasz Woźniak – Szef Kuchni, Współtwórca, CEO, mystreat.com
o Arletta Ziemian – Browar Stu Mostów


WYBRANE DLA CIEBIE


BĄDŹ NA BIEŻĄCO

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 10487

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 748653

POLECANE OFERTY

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane