Gastronomia rośnie dzięki franczyzie

Autor: Puls Biznesu 2 listopada 2017 09:17

30 nowych pomysłów na restauracje i kawiarnie, a łącznie 204 różne jedzeniowe szyldy — apetyt franczyzodawców i franczyzobiorców rośnie - czytamy w Pulsie Biznesu.

Jak podaje Pulsowi Biznesu firma Profit System, od maja 2016 do kwietnia 2017 r. przybyło 30 konceptów, a  12 sieci zakończyło działalność. Obecnie w gastronomii działają 204 firmy, które oferują pomysł na biznes, i 3705 jednostek licencyjnych, co oznacza wzrost o prawie 500 względem zeszłego roku. 

Ostatni krzyk mody oferowany we franczyzie to lody rzemieślnicze, a także tajskie, które dopiero przebijają się na rynku.

Więcej w Pulsie Biznesu

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE


BĄDŹ NA BIEŻĄCO

  • Max

    10,99

  • Śr

    7,12

  • Min

    5,79

ProduktySklepyRegiony

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 8739

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane