GK Specjał wspólnie z Sokołowem wydaje poradnik o ekspozycji mięs i wędlin

Autor: dlahandlu.pl 9 marca 2017 08:52

Rok 2017 będzie stał pod znakiem zmian w projekcie Uniwersytetu Przedsiębiorczości w ramach projektu franczyz GK SPECJAŁ. Jedną z nich jest mocne ukierunkowanie na specjalistyczne stoiska sklepowe i rozwój zatrudnionych tam pracowników.

Zespół Uniwersytetu wspólnie z firmą Sokołów S.A. opracował poradnik dotyczący ekspozycji i sprzedaży mięs na stoisku mięsno-wędliniarskim. Druga część poradnika ma się ukazać w marcu i będzie dotyczyła wędlin.
- Kolejne poradniki, jakie zamierzamy opracować w tym roku, będą dotyczyły stoisk: owocowo-warzywnego i alkoholowego. W drugiej połowie roku planujemy wprowadzenie nowej formuły szkoleń. Pojawi się także system lojalnościowy dla uczestników Uniwersytetu, w którym zrealizowane szkolenia zamieniane będą na punkty, a te na nagrody - informują przedstawiciele GK Specjał.

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE


BĄDŹ NA BIEŻĄCO

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 10811

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane