Häagen Dazs - na patyku i w nowych smakach

Autor: pr 24 maja 2017 10:44

Häagen Dazs - na patyku i w nowych smakach fot. materiały prasowe

Najlepsze lody są przygotowane z naturalnych składników, czyli z prawdziwej śmietany i mleka w połączeniu z chrupiącymi orzechami makadamia, łagodnym karmelem, pachnącą wanilią Bourbon, złotym miodem i belgijską czekoladą. Taka kombinacja jest podstawą wyrafinowanych smaków kultowych lodów Häagen-Dazs - do niedawna sprzedawanych wyłącznie w kubełkach, a teraz również jako lody na patyku.

Dwa nowe smaki lodów w kubku

Häagen-Dazs Macadamia nut brittle - kompozycja pachnącej wanilii Bourbon z  kawałkami chrupiących orzechów makadamia. Ten wspaniały smak można znaleźć w półlitrowym kubku lodów Häagen-Dazs Macadamia Nut Brittle. 

Häagen-Dazs Salted Caramel - wstążki solonego karmelu i chrupiących kawałków karmelu przenikają się ze śmietankowo-karmelowymi lodami.

W wersji na patyku

Do wyboru mamy 4 kompozycje smakowe - wszystkie oblane prawdziwą belgijską czekoladą: waniliowe z orzechami makadamia, waniliowe z prażonymi migdałami,  czekoladowe z migdałami i karmelowo-śmietankowe z solonym karmelem

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE


BĄDŹ NA BIEŻĄCO

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 9667

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane