Jest szefem kuchni z rekomendacją Michelin 2016. Będzie panelistą Food Show

Autor: dlahandlu.pl 3 lutego 2017 08:01

Jest szefem kuchni z rekomendacją Michelin 2016. Będzie panelistą Food  Show Na zdj. restuarcja Concept 13, fot. za likusrestauracje.pl

Dariusz Barański, szef kuchni jednej z restauracji Likus (Concept 13), która mieści się w warszawskim Domu Handlowym Vitkac będzie jednym z panelistów debaty "Żywność – najlepsza wizytówka promocyjna Polski", która odbędzie się 16 marca w ramach Food Show 2017 w MCK w Katowicach.

W trakcie debaty porozmawiamy m.in. o promocji wspólnej marki jakościowej żywności „made in Poland”, a także polskich konsumentach, którzy wybierają żywność naturalną, regionalną i lokalną

Dariusz Barański ukończył francuską szkołę Le Cordon Bleu. Pracował w restauracjach: Greenhouse, Le Gavroche, Claridges, Sketch, Monopol Katowice.

Ceni i podziwia kuchnię francuską. Jego zdaniem sztuka kulinarna cały czas ewoluuje i nieustannie się zmienia. W kuchni lubi warzywa przez ich trójwymiarowość i nieskończoną ilość możliwości.

Restauracja Concept 13 otrzymała rekomendacje przewodnika Michelin 2016 rok. Concept 13 znajduje się w Domu Handlowym VITKAC w budynku Wolf Bracka. 

Więcej o Food Show.

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE


BĄDŹ NA BIEŻĄCO

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 9753

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane