Kawiarnie zainteresowane "dietami pudełkowymi"

www.portalspozywczy.pl 14 marca 2017 15:07

– Bardzo dużo kawiarni zaczęło interesować się „dietami pudełkowymi”, a mówiąc precyzyjnie, zbilansowanymi posiłkami na bazie wysokiej jakości składników. Coraz więcej kawiarni wprowadza lub planuje wprowadzać je do swojej oferty – mówi serwisowi portalspozywczy.pl Albert Szpindowski, Commercial Director Muffia Bakery i cateringu dietetycznego Zielony Pomidor.

Powodów tego jest kilka. Jak mówi serwisowi portalspozywczy Albert Szpindowski, Commercial Director Muffia Bakery i cateringu dietetycznego Zielony Pomidor, nasze społeczeństwo zwraca uwagę na jakość żywności oraz odpowiedni bilans codziennych posiłków.  To już nie tylko trend, ale świadomy wybór.

Nowy segment posiłków w kawiarni determinuje także ich lokalizacja. Kawiarnie powstają w atrakcyjnych miejscach, w okolicach kompleksów biurowych czy bezpośrednio w biurowcach, a tym samym kierują one swoją propozycję kulinarną do osób tam pracujących.

Więcej na portalspozywczy.pl

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE


BĄDŹ NA BIEŻĄCO

  • Max

    19,20

  • Śr

    9,28

  • Min

    0,00

ProduktySklepyRegiony

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 9961

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane