Lidl widzi potencjał żywności bio i eko

Autor: dlahandlu.pl 3 stycznia 2018 11:13

Certyfikowana żywność ekologiczna: bez oprysków, bez sztucznych nawozów i konserwantów, bez GMO jest na co dzień obecna w sklepach sieci Lidl. W ramach Tygodnia Zdrowia, który ruszył 2 stycznia, sieć poszerzyła ofertę asortymentową. To także okazja do wypromowania marek własnych sieci.

Wśród propozycji nabiałowych są produkty marki własnej Lidla, Milbona  m.in.: BIO ser w plastrach Wiesentaler, bez laktozy, BIO ser w plastrach Gouda lub Maasdam, BIO jogurt naturalny, BIO śmietana 30%.

W ofercie znajdą się także wędliny marki własnej Dulano: BIO pieczeń wieprzowa w plastrach, BIO kiełbaski norymberskie oraz ryby np. BIO łosoś norweski wędzony (Ocean Sea). 

Lidl zaproponuje również jagody Goji, białą quinoę (Alesto superfruits), pełnoziarniste BIO musli, w różnych smakach do wyboru (Crownfield) czy BIO dżem (Maribel).

Przeczytaj także:

W najnowszej ofercie Lidla znalazła się także gama produktów wege od Ani Lewandowskiej - Foods by Ann

Lidl Polska liczy ponad 600 sklepów.

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE


BĄDŹ NA BIEŻĄCO

  • Max

    4,99

  • Śr

    3,47

  • Min

    2,52

ProduktySklepyRegiony

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 8520

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 690655

POLECANE OFERTY

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane