Liofilizowane przekąski marki Frupp

Autor: pr 24 marca 2016 11:37

Liofilizowane przekąski marki Frupp Fot. mat.pras.

Marka Frupp wypuściła na rynek pyszne i zdrowe batony.

Batony Frupp dostępne są w 4 pysznych smakach: malina, truskawka, wiśnia oraz marakuja-banan-marchew. 

Liofilizacja to metoda suszenia po zamrożeniu z zastosowaniem obniżonego ciśnienia. Żywność liofilizowana jest odwadniana poprzez usunięcie od 70% do nawet 99,5% (tak jak jest w przypadku marki Frupp) wody. Powstrzymuje to rozwój mikroorganizmów i bardzo spowalnia procesy enzymatyczne. Produkt finalny jest lekki, zawiera wszystkie wartości odżywcze, jakie posiadał przed suszeniem, a także zyskuje dłuższy termin przydatności.

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE


BĄDŹ NA BIEŻĄCO

  • Max

    19,20

  • Śr

    9,34

  • Min

    0,00

ProduktySklepyRegiony

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 9667

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane