Marka Profi rozszerzyła kategorię konserw mięsnych

Autor: pr 21 października 2015 13:44

W październiku br. firma Profi rozszerzyła kategorię konserw mięsnych o cztery nowe produkty: Łopatkę wieprzową, Konserwę wieprzową z boczkiem, Konserwę tyrolską oraz Szynkę z kurczaka.

Wprowadzeniu nowości towarzyszy zmiana opakowań dla całej kategorii konserw, polegająca na ujednoliceniu wzoru opakowań oraz zastosowaniu praktycznej kolorystyki dla danego produktu ze względu na dany rodzaj mięsa (kolor czerwony dla wieprzowiny lub zielony dla drobiu). W przyszłości zastosowane będą również pomocne oznaczenia dla produktów bezglutenowych.

 

 

 

 

 

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE


BĄDŹ NA BIEŻĄCO

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 9324

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane