Masa makowa domowa z bakaliami Dr. Oetkera

Autor: pr 30 października 2012 09:44

Masa makowa domowa z bakaliami Dr. Oetkera

Na sezon Bożego Narodzenia 2012 Dr. Oetker wprowadza do swojej oferty Masę makową domową z bakaliami, idealną do świątecznych wypieków. Dzięki nowemu produktowi stworzonemu z naturalnych składników, bez konserwantów i ulepszaczy, w łatwy i szybki sposób przygotować można ulubione ciasta, zapewniając im domowy smak.

Gotowa Masa makowa w puszcze, to wyważone połączenie najlepszego mielonego maku, bogactwa bakalii: rodzynek i skórki pomarańczowej, aromatu migdałowego i cynamonu. Jej receptura - specjalnie opracowana do domowych wypieków - zawiera naturalne składniki, bez dodatku konserwantów i ulepszaczy.

Masa Makowa domowa dostępna będzie w sklepach pod koniec października w opakowaniu 850 g, które wystarcza na przygotowanie dwóch dużych makowców.

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE


BĄDŹ NA BIEŻĄCO

  • Max

    19,20

  • Śr

    9,77

  • Min

    0,00

ProduktySklepyRegiony

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 9343

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane