Mięso i wędliny z automatu vendingowego

www.portalspozywczy.pl 12 lutego 2016 09:39

Mięso i wędliny z automatu vendingowego Maszyna vendingwa oferuje steki, kiełbasy i szynki; fot. shutterstock.com

Sklep mięsny w modnej 11. dzielnicy w Paryżu uruchomił maszynę vedingową, dzięki której można zaopatrzyć się w steki, kiełbasy czy szynki przez całą dobę.

Automat oferuje mięsa i wędliny pakowane próżniowo oraz jaja. W ofercie znalazły się przeróżne rodzaje wyrobów – np. carpaccio z wołowiny czy szynka Bayonne.

250-gramowa porcja wołowiny „z automatu” kosztuje 8,50 euro, a dwa schabowe – 5 euro.

Maszyna akceptuje płatności gotówką bądź kartami.

To niejedyny podobny automat w Paryżu. W 2011 r. jeden z piekarzy zainstalował obok swojego sklepu automat z bagietkami czynny całą dobę. Od tamtej pory podobne rozwiązania cieszą się popularnością w całej Francji.

portalspozywczy.pl

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE


BĄDŹ NA BIEŻĄCO

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 9413

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane