Nowości od Jawo

Autor: pr 27 kwietnia 2017 09:15

Jawo specjalizuje się w ręcznej produkcji dań mrożonych m.in. pierogów, knedli, kopytek, krokietów i naleśników. Oferta detaliczna firmy liczy kilkadziesiąt pozycji i jest regularnie wzbogacana o kolejne nowości. Ostatnio gama produktów detalicznych poszerzyła się o nowe pozycje: Pierogi Solejukowej z soczewicą, a już niebawem na rynku pojawi się w sprzedaży detalicznej Gnocchi ziemniaczane.

 W ofercie Jawo znajdują się także produkty dla rynku HoReCa, firma posiada również drugą markę produktów mrożonych Fami, a także wytwarza produkty pod markami własnymi dla innych kontrahentów. W tym roku częstochowskie Jawo obchodzi jubileusz 25-lecia.

- 25 lat temu byliśmy małą firmą rodzinną z wielkimi marzeniami. Nasza miesięczna produkcja wynosiła wówczas 50 ton, dziś produkujemy 9 razy więcej - 450 ton miesięcznie. Przez te lata staliśmy się dużą firmą, która ma ugruntowaną pozycję w Polsce i podbija rynki międzynarodowe. Urośliśmy, ale nadal jesteśmy wierni naszym wartościom, które przyświecały nam od początku budowania firmy - mówi Renata Kasprzycka, prezes zarządu Jawo Sp. z o.o.

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE


BĄDŹ NA BIEŻĄCO

  • Max

    5,99

  • Śr

    3,85

  • Min

    0,00

ProduktySklepyRegiony

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 9685

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 772811

POLECANE OFERTY

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane