Nowości od marki Polsoja

Autor: pr 18 stycznia 2016 10:14

Polsoja Sp. z o.o. wprowadza na rynek Mielone tofu z dodatkiem ziół i przypraw oraz  stripsy z tofu w delikatnej marynacie.

Tofu to ser sojowy otrzymywany w procesie koagulacji mleka sojowego. Bogactwo wapnia, roślinnych fitohormonów, sojowych substancji pomagających w zapobieganiu chorobom cywilizacyjnym, sprawiają, że tofu uznane jest za jeden z najzdrowszych produktów współczesnej kuchni. Mielone tofu z dodatkiem ziół i przypraw nadaje się jako dodatek do sosów do makaronu, jako nadzienie do pierogów czy naleśników. Wykorzystana do przygotowania produktu soja pochodzi z upraw ekologicznych, dlatego Mielone tofu posiada certyfikat BIO. 

Stripsy to aromatyczne marynowane kawałki tofu, które świetnie sprawdzą się w sałatkach, daniach ryżu w orientalnym stylu lub jako alternatywa dla mięsa w daniach obiadowych. Wykorzystana do przygotowania produktu soja pochodzi z upraw ekologicznych, dlatego Stripsy z tofu w delikatnej marynacie posiadają certyfikat BIO. 

 

 

 

 

 

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE


BĄDŹ NA BIEŻĄCO

  • Max

    4,99

  • Śr

    3,69

  • Min

    2,86

ProduktySklepyRegiony

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 9343

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane