O trendach kulinarnych i prozdrowotnych, żywności funkcjonalnej i superfoods - podczas X FRSiH

www.portalspozywczy.pl 30 października 2017 14:39

O potencjale segmentu żywności ekologicznej, naturalnej czy funkcjonalnej i superfoods, oraz o tym jak moda na gotowanie i zdrowe odżywianie zmienia rynek FMCG porozmawiamy podczas X Forum Rynku Spożywczego i Handlu w Warszawie (6-7 listopada).

Sesja dyskusyjna pt. "Rynek wobec trendów kulinarnych i prozdrowotnych: od żywności zdrowej, funkcjonalnej, do superfoods" odbędzie się 6 listopada w godzinach 11.30-13.00.

Podczas dyskusji porozmawiamy z producentami żywności o ich odpowiedziach na trendy prozdrowotne - o tym jak zmienia się skład produktów spożywczych, opakowania i komunikacja z konsumentami. Będziemy zastanawiać się także wspólnie z ekspertami rynkowymi i analitykami, jak nowe nisze – żywność funkcjonalna, dla sportowców, dla alergików – podbijają masowy rynek oraz czy superfoods to "nadżywność", czy tylko skuteczny marketing?

Udział w wsesji potwierdzili: Edward Bajko, prezes zarządu, Spółdzielcza Mleczarnia Spomlek; Wojciech Dąbrowski, prezes zarządu, EDPOL Food & Innovation Sp. z o.o.; Agnieszka Górnicka, prezes zarządu, Inquiry Sp. z o.o.; Natalia Hatalska, założycielka, Infuture Hatalska Foresight Institute; Mateusz Kowalewski, prezes zarządu, HORTIMEX PLUS Sp. z o.o. Sp. K.; Maciej Mikołajczak, prezes, Chias Brothers Europe Sp. z o.o.; Anna Sambor, członek zarządu, dyrektor marketingu, Bakalland SA oraz Aleksandra Wędrychowska-Karpińska, radca prawny, partner, współzarządzająca praktyką prawa własności intelektualnej & TMT w kancelarii WKB Wierciński, Kwieciński, Baehr.

Podczas debaty odbędzie się także kilkuminutowa prezentacja poprowadzona przez Agnieszkę Górnicą (Inquiry).

WIĘCEJ INFORMACJI O FRSIH, AGENDA I MOŻLIWOŚĆ REJESTRACJI NA WYDARZENIA NA WWW.FRSIH.PL.

Forum Rynku Spożywczego i Handlu to dwa dni debat, warsztatów i spotkań z prezesami i dyrektorami spółek spożywczych i handlowych, ekspertami oraz analitykami rynkowymi.

Jubileuszowe X Forum Rynku Spożywczego i Handlu odbędzie się 6-7 listopada w Hotelu Sheraton w Warszawie. Konferencji będzie towarzyszyła wieczorna Gala (6 listopada), podczas której wręczymy wyróżnienia w ramach plebiscytów Certyfikat Dobry Produkt i Food & Retail Start-Up Star. Przyznamy także redakcyjne Nagrody Rynku Spożywczego i Handlu firmom, które w minionym roku przeprowadziły ważne transakcje, wyróżniły się pozycją rynkową oraz innowacjami.

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE


BĄDŹ NA BIEŻĄCO

  • Max

    3,99

  • Śr

    2,29

  • Min

    0,00

ProduktySklepyRegiony

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 10937

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 748244

POLECANE OFERTY

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane