Pasty kanapkowe Profi w czterech smakach

Autor: pr 17 lutego 2016 12:58

Pasty kanapkowe Profi w czterech smakach Fot. Profi

Pasty kanapkowe Profi to nowość w segmencie past kanapkowych. To, co je wyróżnia od innych tradycyjnych past na rynku, to możliwość serwowania również na ciepło.

Pasty Profi, w przeciwieństwie do past obecnych na rynku, nie są przygotowane na bazie majonezu. Powstają z wykorzystaniem wysokiej jakości mięs i ryb (łososia wędzonego) z dodatkiem warzyw, bez glutaminianu monosodowego czy barwników.

Unikatowa formuła na bazie oleju rzepakowego umożliwia spożycie jej na ciepło, w postaci smakowitej grzanki, aromatycznej zapiekanki, czy kanapki podgrzanej w mikrofalówce (opcja grilla). 

Pasta jest dostępna w czterech smakach: po amerykańsku z prażoną cebulką, po szwajcarsku
z serem i boczkiem, po meksykańsku z papryką i po skandynawsku z łososiem.
Cena detaliczna ok. 2,80 zł.

 

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE


BĄDŹ NA BIEŻĄCO

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 9920

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane