Przyznano nagrody za najlepszy produkt i dla najlepszego dostawcy HoReCa

www.portalspozywczy.pl 17 marca 2017 10:34

Przyznano nagrody za najlepszy produkt i dla najlepszego dostawcy HoReCa Gala Kulinarna Food Show; fot. PTWP

16 marca podczas wieczornej gali Food Show 2017 w Międzynarodowym Centrum Kongresowym w Katowicach nagrodziliśmy najlepszy produkt i najlepszego dostawcę dla sektora HoReCa. W ramach gali Dziennik Zachodni przyznał również nagrody plebiscytu Restauracja Roku 2017.



Do konkursu Food Show Star zaprosiliśmy producentów, przetwórców, dystrybutorów i hurtowników żywności mających osiągnięcia na rynku HoReCa. Nagrody przyznało jury złożone z szefów kuchni oraz przedstawicieli mediów. Uroczystą galę poprowadziła Edyta Kochlewska, redaktor naczelna Rynku Spożywczego i portalu dlahandlu.pl.

Najlepszy Produkt dla sektora HoReCa

Nagrody w kategorii Najlepszy Produkt dla sektora HoReCa otrzymali: Bursztyn Spółdzielczej Mleczarni Spomlek (nagrodę odebrał Dariusz Kozak, dyrektor handlowy), wędzona ikra z pstrąga Gospodarstwa Rybackiego Zielenica (nagrodę odebrała Anna Skowrońska, właściciel Gospodarstwa), ślimaki mazurskie firmy Eko Snails Garden (nagrody odebrali Mariola i Grzegorz Skalmowscy, właściciele przedsiębiorstwa), Debic Parfait 1L firmy FrieslandCampina Nederland B.V. (nagrodę odebrał Marian Piórkowski, prezes firmy), linia soków TetraPak firmy Słoneczna Tłocznia Spółka, sos barbecue Folwark firmy Kotaniec (nagrodę odebrał Artur Król, dyrektor handlowy), ser pleśniowy Lazur Błękitny Spółdzielni Mleczarskiej Lazur (nagrodę odebrała Danuta Pacyna, wiceprezes Spółdzielni Mleczarskiej Lazur),  gama warzyw pakowanych próżniowo sous vide firmy Bonduelle Polska (nagrodę odebrał Witold Kosmala, dyrektor operacyjny Bonduelle Food Service), trendy lunch orkisz, vermicelli, pomidory firmy Melvit (nagrodę odebrał Sławomir Saj, dyrektor ds. sprzedaży), kapusta kiszona w całych główkach produkowana przez Gospodarstwo Rolne Michał Sznajder (nagrodę odebrali Michał Sznajder i Emilia Sznajder-Chmura, właściciele), pasty warzywne Natura Smaku firmy Amplus (nagrodę odebrała Katarzyna Rybicka, członek zarządu, dyrektor ds. strategii i rozwoju), Matchbata firmy John Lemon (nagrodę odebrały Iwona Orszulak oraz Dominika Hozumbek,  v-ce prezeski zarządu firmy) oraz są śmietany i jogurty Kuchmistrza firmy Mlekovita (nagrodę odebrał Grzegorz Giermek, kierownik oddziału Mlkovita w Chrzanowie).

Najlepszy Dostawca dla sektora HoReCa

Nagrody dla najlepszego dostawcy otrzymali: Fusion Gusto (nagrodę odebrała Natalia Lewandowska, właścicielka firmy), Green Factory Bronisze (nagrodę odebrał Wojciech Gardocki, wiceprezes zarządu firmy) oraz Farutex (nagrodę odebrał Bogdan Piętowski, dyrektor regionu południowego w firmie Bidfood Farutex).


WYBRANE DLA CIEBIE


BĄDŹ NA BIEŻĄCO

  • Max

    19,20

  • Śr

    9,28

  • Min

    0,00

ProduktySklepyRegiony

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 9961

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane