Rośnie segment żywności ekologicznej

Autor: Dziennik Gazeta Prawna 25 maja 2017 14:26

900 milionów złotych - tyle w ubiegłym roku wydaliśmy na ekologiczną żywność. Przybywa też producentów tego typu żywności - pisze "Dziennik Gazeta Prawna".

"DGP" zauważa, że przed kilkoma laty żywność ekologiczna była dostępna w Polsce wyłącznie na bazarach oraz w pojedynczych specjalistycznych sklepach. Dziś takich placówek jest około 800. O żywność ekologiczną swój asortyment uzupełniają ogólnopolskie sieci supermarketów.

 

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE


BĄDŹ NA BIEŻĄCO

  • Max

    9,98

  • Śr

    7,90

  • Min

    0,00

ProduktySklepyRegiony

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 9701

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 772811

POLECANE OFERTY

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane