Ruszyła rejestracja gości na Food Show 2017

www.portalspozywczy.pl 30 stycznia 2017 14:22

Ruszyła rejestracja gości na Food Show 2017 Fot. PTWP

Na stronie internetowej Food Show można już dokonać rejestracji na to unikatowe wydarzenie łączące kulinaria, branże spożywczą i gastronomiczną, które odbędzie się 16-18 marca w Międzynarodowym Centrum Kongresowym w Katowicach.

Rejestracji można dokonać używając tego linka: FOODSHOW.PL.

Udział w wydarzeniu jest bezpłatny. Organizator zastrzega sobie jednak prawo do weryfikacji zgłoszeń.

– Już za dwa miesiące w Międzynarodowym Centrum Kongresowym wydamy prawdziwą ucztę dla smakoszy. Przed nami trzy dni wystaw, prezentacji produktów żywnościowych, degustacji, pokazów gotowania, warsztatów kulinarnych, spotkań z mistrzami kuchni i blogerami kulinarnymi, debat i dyskusji branżowych. To pierwsze takie spotkanie dwóch światów: biznesu spożywczo-gastronomicznego i miłośników gotowania – mówi Edyta Kochlewska, redaktor naczelna magazynu „Rynek Spożywczy“ i serwisu portalspozywczy.pl, należących do Grupy PTWP, organizatora wydarzenia.

WEJDŹ NA WWW.FOODSHOW.PL!

Food Show swoją obecnością uświetnią topowi kucharze. Będzie wśród nich nominowany do nagrody Chef of the Year zdobywca trzech czapek prestiżowego francuskiego przewodnika Gault&Millau, szef kuchni Villa Gardena w Parku Śląski – Dominik Duraj. W Międzynarodowym Centrum Kongresowym pojawią się również znani z programu Top Chef Marcin Czubak i Adrian Feliks, od lat realizujący ciekawe kulinarne koncepty w regionie, a także Daniel Wanke – miłośnik kuchni śródziemnomorskiej i azjatyckiej, który kulinarne szlify zdobywał m.in. jako zastępca szefa kuchni w chorzowskim Mañana Bistro & Wine Bar.

Podczas Food Show będzie można spotkać także Pawła Łukasika i Grzegorza Targosza – autorów bloga „Gotowanie z pasją” oraz popularnych książek kulinarnych – „Kipi kasza” i „Retro warzywa”. Swój udział w wydarzeniu potwierdzili także: Łukasz Błażejewski – dyrektor ds. rozwoju sieci 7 Street Bar & Grill oraz Meat & Fit – Coffee Grill; Andrzej Cichoń – prezes Cechu Producentów Żywności w Katowicach; Jerzy Czapla barman i założyciel Centrum Szkolenia Barmanów; Bartosz Gadzina – szef kuchni i właściciel restauracji Beksien; Krzysztof W. Gawlik – członek WACS-World Association of Chefs Societies, Euro-Toques; Dariusz Gocławski – A+D Retail Store Design; Sebastian Humski – szef kuchni, członek Euro-Toques Polska; Michał Kozak dyrektor generalny Mazurkas Conference Centre & Hotel oraz Mazurkas Catering; Piotr Niemiec – właściciel Grupy Gastromall; Joanna Ochniak – przewodnicząca Komitetu Kobiet w Światowym Stowarzyszeniu Szefów Kuchni (Women in WACS); Paweł Oszczyk – szef kuchni La Rotisserie w Warszawie oraz Mamaison Hotel Le Regina Warsaw; Adam Pajewski – członek zarządu Stowarzyszenia Sady Grójeckie; Ryszard Skotniczny – właściciel Dworu Kombornia; Łukasz Sot – współzałożyciel Cateromarket.pl; Hanna Stolińska-Fiedorowicz – Instytut Żywności i Żywienia im. prof. dr med. Aleksandra Szczygła; Magdalena Tomaszewska-Bolałek – autorka bloga kuchniokracja.hanami.pl oraz książek o trendach w kuchni azjatyckiej i "Polish Culinary Paths".

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE


BĄDŹ NA BIEŻĄCO

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 10487

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 748653

POLECANE OFERTY

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane