Start-upy w branży spożywczej i handlowej - ważny temat X FRSiH

www.portalspozywczy.pl 20 października 2017 13:51

Start-upy w branży spożywczej i handlowej - ważny temat X FRSiH Fot. PTWP

Przegląd ciekawych pomysłów na start-upy z branży FMCG, formy wsparcia i rozwoju młodego biznesu, a także skonfrontowanie pomysłowości i entuzjazmu z rynkowym doświadczeniem menadżerów dużych firm spożywczych. Temat start-upów będzie żywo obecny podczas jubileuszowej X edycji Forum Rynku Spożywczego i Handlu (6-7 listopada).

Podczas drugiego dnia FRSiH odbędzie debata pt." Start-upy w branży spożywczej i handlowej - możliwości i bariery rozwoju" (11.30-13). Udział w tej sesji potwierdzili już: Krzysztof Cybruch, organizator Targu Śniadaniowego, odpowiedzialny za komercjalizację Hali Gwardii; Artur Gajewski, dyrektor sprzedaży i marketingu, Purella Food Sp. z o.o; Iwona Kasica, prezes zarządu, Me gusto Sp. z o.o.; Marian Owerko, przewodniczący rady nadzorczej, Bakalland SA; Michał Roczek, prezes zarządu, Bio Naura Sp. z o.o.; Jacek Sadowski, prezes, DEMO Effective Launching.

Podczas debaty podamy przykłady ciekawych pomysłów i będziemy dyskutować o tym czy start-upy napędzają rozwój branży FMCG i popularyzują niszowe kategorie. Nasi eksperci będą się zastanawiać czy polskie start-upy mają szansę podbić świat. Będziemy rozmawiać także o formach wsparcia rozwoju start-upów w Polsce oraz możliwościach ich wspólnego rozwoju we współpracy z rynkowymi liderami. Aby nie było zbyt optymistycznie, postaramy się także wymienić największe grzechy debiutantów na rynku FMCG, a prelegenci postarają się odpowiedzieć na pytanie "jak zbudować biznes na lata?".

Ato nie wszystko czego można dowiedzieć się o start-upach podczas X Forum Rynku Spożywczego i Handlu! Przez dwa dni naszego kongresu, młode firmy, które zostaną wyróżnione w organizowanym przez nas plebiscycie Food & Retail Start-Up Star będzie miało możliwość uczestnictwa w Forum i prezentacji swoich pomysłów. Będą oni także dostępni i gotowi do rozmów z uczestnikami.

WIĘCEJ INFORMACJI O FRSIH, AGENDA I MOŻLIWOŚĆ REJESTRACJI NA WYDARZENIA NA WWW.FRSIH.PL.

Najważniejsze dyskusje branżowe, osobiste spotkania i networking, prezentacja najważniejszych trendów rynkowych i konsumenckich, kluczowi decydenci i profesjonaliści biznesu spożywczego i handlu, gwiazdy marketingu spożywczego i handlowego: trendsetterzy, blogerzy, influencerzy, prestiżowe nagrody Rynku Spożywczego w kategorii Wydarzenie, Lider, Innowacja oraz wyróżnienia w plebiscycie "Certyfikat Dobry Produkt" - to wszystko przewidzieliśmy w ramach X Jubileuszowego Forum Rynku Spożywczego i Handlu, które odbędzie się 6-7 listopada 2017 r. w Hotelu Sheraton w Warszawie. Konferencji będzie towarzyszyła wieczorna Gala (6 listopada).

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE


BĄDŹ NA BIEŻĄCO

  • Max

    7,69

  • Śr

    6,19

  • Min

    0,00

ProduktySklepyRegiony

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 9685

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 772811

POLECANE OFERTY

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane