PARTNER PORTALU
  • Partner portalu: Frigo Express

Trend: Coraz więcej kawiarni wypieka chleb na miejscu

Autor: gazeta.pl 26 lipca 2012 11:53

Żyjemy w czasach przemysłowej produkcji pieczywa, polepszaczy, spulchniaczy itd. Z drugiej strony na fali zdrowego trybu życia w Warszawie powstają kawiarniopiekarnie, które wypiekają pieczywo na miejscu - czytamy w gazeta.pl

Zaczęło się kilka lat temu od Café Vincent na Nowym Świecie i Charlotte na pl. Zbawiciela. W tym roku na Puławskiej otworzyło się miejsce o nazwie Bułkę przez Bibułkę. W kawiarniopiekarni Sam zapotrzebowanie na dobre pieczywo jest tak duże, że wkrótce powstaną delikatesy z pieczywem.

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE


BĄDŹ NA BIEŻĄCO

  • Max

    4,89

  • Śr

    3,30

  • Min

    1,99

ProduktySklepyRegiony

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 7631

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 706264

POLECANE OFERTY

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane