Wędlina bez mięsa VEGGIEDAY

Autor: pr 7 grudnia 2016 14:05

Wędlina bez mięsa VEGGIEDAY fot. materiały prasowe

VeggieDay to nowość na polskim rynku. Ta wędlina-nie-wędlina swoją postać i smak zawdzięcza innowacyjnemu składowi, którego integralną częścią jest białko jaja kurzego. Produkt jest odpowiedni dla wegetarian, a także osób na diecie bezglutenowej.

VeggieDay plastry wegetariańskie z brokułami to idealny dodatek do ulubionego śniadania. Oprócz białka jaja kurzego, w swoim składzie zawierają liofilizowane brokuły. Warzywa i owoce przetwarzane tą metodą zachowują właściwości świeżych roślin.

Drugim wariantem wędlin VeggieDay są plastry wegetariańskie z papryką. Doskonale zastąpią szynkę w kanapce. Świetnie sprawdzą się także jako dodatek do sałatek, pity z hummusem czy tostów. Wyprodukowane na bazie białka jaja kurzego, nie zawierają glutenu i laktozy, są także odpowiednie dla wegetarian.

Kolejnym produktem są parówki wegetariańskie VeggieDay. Sprawdzą się one nie tylko w hot-dogach, ale też jako tradycyjne śniadanie, podawane na ciepło z musztardą  czy keczupem.

 

 

 

 

 

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE


BĄDŹ NA BIEŻĄCO

  • Max

    3,69

  • Śr

    2,89

  • Min

    2,14

ProduktySklepyRegiony

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 10985

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 748244

POLECANE OFERTY

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane