Wędzarnia i stoisko z rybami i owocami morza w zmodernizowanej hali Selgros w Radomiu

Autor: dlahandlu.pl 16 listopada 2015 13:23

17 listopada odbędzie się otwarcie zmodernizowanej hurtowni Selgros Cash&Carry w Radomiu. Wzbogacony zostanie asortyment hurtowni. Pojawi się m.in. nowe stoisko ze świeżymi rybami i owocami morza oraz wyrobami z wędzarni Selgros.

Selgros stopniowo odnawia wszystkie hurtownie znajdujące się na terenie Polski. Działająca od 2000 roku hala w Radomiu jest trzecią modernizowaną w tym roku. W obiekcie dokonano reorganizacji przestrzeni, a także zmieniono wizualizację i ekspozycję towarów. W odmienionej hali wydzielono osobne strefy: nabiał, mięso i wędliny oraz nowość – świeże ryby i owoce morza. Dodatkowo na klientów czekają także nowe stoiska z pieczywem z odpieku, owocami i warzywami na wagę oraz wyrobami z wędzarni Selgros.

Wśród ryb morskich i oceanicznych znajdą się między innymi: dorsz, flądra, halibut, łosoś, makrela i śledź. Dostępnych będzie również wiele smacznych ryb słodkowodnych, w tym: amur, jesiotr, karp, pstrąg, sandacz czy szczupak. Całość uzupełni wybór owoców morza z krewetkami, kalmarami, małżami i ostrygami.

2 listopada Selgros Cash&Carry zyskał nowe biało-czerwone logo. Aby podkreślić przynależność do europejskiej spółki, zdecydowano o zmianie nazwy z Selgros na Transgourmet Polska. Dodatkowo uruchomiono nowy kanał sprzedaży Transgourmet foodservice specjalizujący się w dowozach produktów spożywczych i przemysłowych do m.in. hoteli, gastronomii, firm cateringowych, klientów sieciowych HoReCa i zbiorowego żywienia. Zmianom towarzyszyło otwarcie centrum dystrybucyjnego w Ożarowie Mazowieckim. Marka Selgros Cash&Carry i należące do niej hurtownie pozostają wiodącą formą działalnością firmy w Polsce. W przyszłym roku zostaną zmodernizowane dwie ostatnie hale Selgros Cash&Carry w Gdańsku oraz Białymstoku i tym samym proces remodelingu zostanie zakończony.

 

Podobał się artykuł? Podziel się!
  • b prac. sieci handlowej 2015-11-16 18:15:25

    Wielki szwindel kto pozwala w hali która jest halą targową z szeregiem palet na wielkich regałach bo taka technika sprzedaży przysługuje Cash&Carry dla wygody hurtowników a tu za sprawą naciągniętych planów tech. i łaskawości weterynarii i sanepidu wydaje się zgodę na sprzedaż ryb przy łamaniu proc. HACCP-u wędzarni - zresztą te same grzeszki przy produkcji wyrobów wędliniarskich Selgros jak i inne markety mają - przy produkcji łamane sa procedury GMP/GHP wyraziście ale weterynaria jest ślepa!. Albo Selgros-Transgourmet jest hurtownia albo marketem. Albo rybka albo p...! Czemuś to pokraczne przekształcenia maja służyć. Byle znowu nie przekrętom.

ZOBACZ WSZYSTKIE (1)

WYBRANE DLA CIEBIE


BĄDŹ NA BIEŻĄCO

  • Max

    9,13

  • Śr

    5,99

  • Min

    3,64

ProduktySklepyRegiony

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 9201