Whiskey In The Jar - nowa restauracja w Manufakturze

Autor: dlahandlu.pl 23 sierpnia 2017 13:40

Whiskey In The Jar działała dotychczas w Poznaniu i Wrocławiu. Teraz pojawi się w Łodzi w wolnostojącym budynku od strony ul. Zachodniej na rynku Manufaktury.

W menu króluje wołowina – flagowymi daniami Whiskey In The Jar są steki i hamburgery. W ofercie m.in. polędwica serwowana na gorącym kamieniu, dzięki czemu Gość sam decyduje o jej stopniu wysmażenia, a także oczywiście rostbef, T-bone i antrykot. Jest też siedem rodzajów burgerów i… mimo, że Whiskey In The Jar® to królestwo mięsa, także burger wegański z kotletem z pieczonych buraków. Uzupełnieniem oferty kulinarnej są m.in. grillowane żeberka, sałaty: np. z marynowaną wołowiną, grillowanym kurczakiem czy krewetkami w tempurze. Można też wybrać coś na mniejszy głód, m.in. krążki cebulowe, panierowane serki, tatar lub skrzydełka BBQ. 

W ofercie jest 18 drinków.

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE


BĄDŹ NA BIEŻĄCO

  • Max

    7,69

  • Śr

    6,18

  • Min

    0,00

ProduktySklepyRegiony

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 9324

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane