Wydruk strony Dla Handlu - www.dlahandlu.pl

O trendach w HoReCa podczas XI Forum Rynku Spożywczego i Handlu



portalspozywczy.pl - 2 października 2018 11:06


"HoReCa Trends - koncepty szyte na miarę współczesnego konsumenta" - to tytuł debaty, która odbędzie się drugiego dnia XI Forum Rynku Spożywczego i Handlu (5-6 listopada 2018 r.; Hotel Sheraton, Warszawa).

Podczas debaty zatytułowanej "HoReCa Trends - koncepty szyte na miarę współczesnego konsumenta" prezesi i właściciele firm z segmentu HoReCa, menadżerowie sieci gastronomicznych i eksperci rynkowi, omówią najnowsze trendy na rynku oraz perspektywy przed tym segmentem.

Oto najważniejsze zagadnienia tej debaty:

· Trendy żywieniowe rozszerzają i zmieniają menu restauracji
· Personalizacja w rytmie fast. To klient decyduje co dokładnie znajdzie się na talerzu
· Nowe technologie, delivery, e-lojalność – wyzwania „cyfrowej” gastronomii
· Trzy dekady polskiego street foodu: od przyczepy z zapiekanką do nocnych marketów. Kto wyznacza trendy?
· Nowe otwarcie w gastronomii szansą dla producentów i dostawców żywności

Udział w dyskusji potwierdzili już: Paweł Konarski, dyrektor operacyjny, Hala Koszyki; Łukasz Mrowiński, prezes zarządu, Cafeway Investors SA, Hamda Trade Sp. z o.o., Cold Brew Sp. z o.o. członek zarządu, Etno Cafe SA; Damian Rybak, president Pizza Hut Dine-in, AmRest Holding SE, AmRest Holding SE; Przemysław Tymczyszyn, prezes, Makarun.eu Sp. z o.o.

Ruszyła rejestracja na XI Forum Rynku Spożywczego i Handlu 2018. ZAREJESTRUJ SIĘ JUŻ DZIŚ!

Tematy związane z HoReCa są nam - redakcji www.portalspozywczy.pl - szczególnie bliskie ze względu na uruchomienie we wrześniu WWW.HORECATRENDS.PL - nowoczesnej platformy informacyjno-biznesowej dla branży HoReCa i kulinariów. Nowy serwis dostarcza aktualne informacje dla przedstawicieli świata gastronomii i zarządców hoteli, producentów artykułów spożywczych, producentów wyposażenia, dostawców usług do tego sektora oraz wszystkich zainteresowanych tematyką kulinariów. Nowy projekt grupy PTWP, wydawcy m.in. serwisu portalspozywczy.pl, to odpowiedź na rosnące oczekiwania dynamicznie rozwijającego się rynku i nowych trendów oraz mody na gotowanie.