Food Show 2018: Bezpłatne prelekcje w strefie Gastrosilesia podczas Food Show

www.portalspozywczy.pl 2 marca 2018 13:55

Dla odwiedzających strefę Gastrosilesia podczas wydarzenia Food show, przygotowaliśmy prelekcje, które poprowadzą praktycy mający gastronomię we krwi. Opowiedzą o sukcesach i porażkach; określą trudności z jakimi borykają się ludzie z branży i przedstawią rozwiązania, które pomogą się z nimi rozprawić. Weź udział w wybranych przez siebie, bezpłatnych prelekcjach.

Debaty będą trwały przed 2 dni (12-13 marca). Ich tematyka to:

- Rewolucja w chłodnictwie przemysłowym i retail - Maurycy Szwajkajzer, inżynier chłodnictwa, właściciel firmy projektowej i konsultingowej ENRECO, 12.03 godz. 10.00 - 11.15;

- Zmniejsz rotację, zwiększ obroty, czyli zarządzanie personelem w XXI wieku - Paweł Gruba i Piotr Rogowski, właściciele firmy V4B Manager Zewnętrzny, 12.03 godz. 11.45 - 13.15;

- Robot, jadło podawca, kelner kto dzisiaj obsługuje gości w restauracji? - Piotr Borecki , wiceprezes i członek Stowarzyszenia Kelnerów Polskich i Beata Białowąs, dyrektor naczelny Izby Rzemieślniczej oraz Małej i Średniej Przedsiębiorczości w Katowicach, 12.03 godz. 13.30-14.45;

- Policzalny biznes. Zarządzanie kosztami w gastronomii - Paweł Gruba i Piotr Rogowski, właściciele firmy V4B Manager Zewnętrzny, 12.03 godz. 15.00-16.30;

- Zmiany w chłodnictwie dla gastronomi - Maurycy Szwajkajzer, inżynier chłodnictwa, właściciel firmy projektowej i konsultingowej ENRECO, 13.03 godz. 10.00–11.15;

- Mini bistro w wielkopowierzchniowym w sklepie spożywczym - czy ten koncept ma sens? - Damian Rdzanek, Dyrektor ds. Klientów Kluczowych RATIONAL, 13.03 godz. 11.45–12.30;

- Alergeny na talerzu - moda dietetyczna czy wyzwanie organizacyjne dla restauracji?- Aneta Kowalska, Auditor wiodący, właściciel SENSORYKA, systemy jakości w branży spożywczej, 13.03 13.00-14.15;

- Jak radzić sobie z internetowym hejtem i niskimi ocenami lokalu gastronomicznego? Usuwać, odpowiadać czy milczeć? – Angelika Borysiak, social media & marketing manager, zajmuje się budowaniem wizerunku w branży HoReCa, 13.03. godz. 14.45-16.30.

Weindich, jako partner strategiczny Food Show 2018, jest także organizatorem wydarzenia GASTROSILESIA. To wielkie gastronomiczne wydarzenie, miejsce dla producentów oraz dystrybutorów sprzętu, technologii i wyposażenia sektora HoReCa.

WIĘCEJ INFORMACJI NA WWW.FOODSHOW.PL, NA FACEBOOK'U ORAZ INSTAGRAMIE!

Podobał się artykuł? Podziel się!


WYBRANE DLA CIEBIE


BĄDŹ NA BIEŻĄCO

  • Max

    13,99

  • Śr

    7,24

  • Min

    3,58

ProduktySklepyRegiony

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 4258

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 704461

POLECANE OFERTY

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane