Food Show 2018: Jarosław Śliwka o trendach kulinarnych (wideo)

www.portalspozywczy.pl 8 marca 2018 12:18

Food Show 2018: Jarosław Śliwka o trendach kulinarnych (wideo) Jarosław Śliwka

- Trzeba mieć świadomość, że stosowanie nowoczesnych technik kulinarnych, jak choćby sous vide czy gotowanie w dole, to tak na prawdę powrót do tradycji - mówi Jarosław Śliwka, szef kuchni działający w Gastronomia Śląsk - Dla Branży.

- Przykrycie potrawy gorącymi kamieniami, gotowanie na kamieniach czy też w ognisku - to teraz powinno być naszą inspiracją i trendem - mówi.

Korzystanie ze starych technik i dobrodziejstw natury, z tego co było zapisane w naszych domowych przepisach i naszych babć - to także - według Jarosława Śliwki - powinno być trendem. - Zajrzyjmy w karty historii i uczmy się z tego co już było - dodaje.

Szefowie kuchni Patryk Krysta i Jarosław Śliwka, działający w Gastronomia Śląsk - Dla Branży, zapraszają na Food Show! To już 11-13 marca w Międzynarodowym Centrum Kongresowym w Katowicach.

AGENDA, REJESTRACJA ORAZ WIĘCEJ INFORMACJI NA WWW.FOODSHOW.PL, NA FACEBOOK'U ORAZ INSTAGRAMIE!

Podobał się artykuł? Podziel się!


WYBRANE DLA CIEBIE


BĄDŹ NA BIEŻĄCO

  • Max

    4,89

  • Śr

    3,88

  • Min

    2,97

ProduktySklepyRegiony

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 4649

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 697968

POLECANE OFERTY

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane