Food Show 2018: Szef kuchni Patryk Krysta o rynku pracy w gastronomii (wideo)

www.portalspozywczy.pl 9 marca 2018 10:47

Food Show 2018: Szef kuchni Patryk Krysta o rynku pracy w gastronomii (wideo)

Rynek gastronomiczny boryka się z dużym deficytem fachowców. Mimo to ludzie jeszcze chętniej wyjeżdżają na zagraniczne staże niż kiedykolwiek. Kiedyś więcej ludzi chciało pracować, a ambicje związane z wyjazdami były mniejsze - mówi Patryk Krysta, szef kuchni działający w Gastronomia Śląsk - Dla Branży.

- W tej chwili jest większy deficyt, a ambicje są coraz większe. Ludzie chcą się rozwijać, co jest na prawdę wspaniałe - mówi.

 

Szefowie kuchni Patryk Krysta i Jarosław Śliwka, działający w Gastronomia Śląsk - Dla Branży, zapraszają na Food Show! To już 11-13 marca w Międzynarodowym Centrum Kongresowym w Katowicach. 12 marca przygotowali dla Was debatę pt. "Od kelnera do menedżera - wyzwania gastronomicznego rynku pracy".

AGENDA, REJESTRACJA ORAZ WIĘCEJ INFORMACJI NA WWW.FOODSHOW.PL, NA FACEBOOK'U ORAZ INSTAGRAMIE!

Podobał się artykuł? Podziel się!


WYBRANE DLA CIEBIE


BĄDŹ NA BIEŻĄCO

  • Max

    13,99

  • Śr

    7,24

  • Min

    3,58

ProduktySklepyRegiony

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 3903

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane