PARTNER PORTALU
  • Partner portalu: Frigo Express

Food Show 2018: Zobacz kto potwierdził swój udział w debatach i pokazach!

Autor: dlahandlu.pl 13 lutego 2018 15:05

Food Show 2018: Zobacz kto potwierdził swój udział w debatach i pokazach! Fot. PTWP

Już za miesiąc w Międzynarodowym Centrum Kongresowym w Katowicach odbędzie się II edycja Food Show. Podczas tego unikalnego wydarzenia biznesowego i kulinarnego branży spożywczo-gastronomicznej nie zabraknie wskazówek, warsztatów, dyskusji, wykładów, pokazów i wystaw. Chcemy inspirować! Zobacz kto potwierdził swój udział w wydarzeniu.

WIĘCEJ INFORMACJI NA WWW.FOODSHOW.PLNA FACEBOOK'U ORAZ INSTAGRAMIE!

Udział w Food Show zapowiedzieli już m.in.:

- Zuzanna Antecka, dietetyk, psycholog, autorka serwisu szpinakrobibleee.pl
- Borys Baran, prezes zarządu, Just Chopped
- Dariusz Barański, szef kuchni, Concept 13, Likus Restauracje
- Łukasz Błażejewski, dyrektor ds. franczyzy, 7th Street, Meat & Fit
- Karolina Buczkowska-Gołąbek, prezes, Polskie Stowarzyszenie Turystyki Kulinarnej
- Izabela Byszewska, prezes zarządu, Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego
- Radosław Czapnik, prezes zarządu, Kompania eCommerce Sp. z o.o. (RegioHurt.pl)
- Michał Czerwiński, prezes zarządu, Purella Food Sp. z o.o.
- Marcin Czubak, szef kuchni
- Dominik Duraj, szef kuchni, Villa Gardena
- Andrzej Gantner, dyrektor generalny, Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
- Wiktoria Górecka, wykładowca Food Studies, SWPS Uniwersytet Humanistycznospołeczny, autorka bloga Pyza Made in Poland, ekspert kuchni azjatyckich
- Radosław Kaczmarek, Strategy Director, Partner, Melting Pot
- Malka Kafka, założycielka, Tel Aviv Food & Wine
- Jolanta Kleser, właścicielka, Pracownia Smaku
- Kuba Korczak, szef kuchni
- Mateusz Kowalewski, prezes zarządu, Hortimex Plus Sp. z o.o. Sp. k.
- Wojciech Krzak, szef kuchni, Restauracja Styl 70
- Karolina Liberka, Strategy Director, Feno.pl
- Daria Ładocha, miłośniczka zdrowego żywienia, blogerka, trener kulinarny, ekspert z dziedziny żywienia dzieci i zdrowej kuchni dla dorosłych
- Paweł Łukasik, Grzegorz Targosz, Gotowanie z Pasją
- Michał Maciejewski, strategy director, Pitted Cherries
- Stanisław Magdij, dyrektor operacyjny, QLT Restaurant & Bar Sp. z o.o.
- Jakub Mielniczuk, współzałożyciel, CookUp
- Piotr Niemiec, właściciel, Grupa Gastromall
- Weronika Pochylska, koordynatorka kampanii RoślinnieJemy
- Katarzyna Rogowska, szef kuchni, Restauracja Cadenza
- Damian Rybak, President Pizza Hut Dine-in, AmRest Holding SE
- Michał Skoczek, założyciel bloga Street Food Polska
- Hanna Stolińska-Fiedorowicz, dietetyk kliniczny, Instytut Żywności i Żywienia
- Marcin Suski, manager ds. franczyzy, Krowarzywa Vegan Burger
- Tomek Woźniak, trendsetter kulinarny


  • 10.

    JUBILEUSZOWA EDYCJA 14-16 maja 2018, Katowice • Spodek i MCK • Metropolia GZM

Pobierz aplikację EEC
WIĘCEJ

WYBRANE DLA CIEBIE


BĄDŹ NA BIEŻĄCO

  • Max

    8,50

  • Śr

    4,93

  • Min

    2,95

ProduktySklepyRegiony

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 8296

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane