Katowice znów staną się stolicą sztuki kulinarnej! Zobacz, kto weźmie udział w Food Show 2018

Autor: dlahandlu.pl 1 lutego 2018 14:24

Katowice znów staną się stolicą sztuki kulinarnej! Zobacz, kto weźmie udział w Food Show 2018 Na zdj. Daria Ładocha, fot. za mamalyga.org

Dariusz Barański, Przemysław Błaszczyk, Dominik Duraj, Daria Ładocha oraz inni mistrzowie kuchni wezmą udział w drugiej edycji Food Show w Międzynarodowym Centrum Kongresowym w Katowicach. Tegoroczna odsłona wydarzenia, zaplanowana na 11-13 marca br., to trzy dni spotkań profesjonalistów i pasjonatów kuchni, wystawy, degustacje, pokazy gotowania, warsztaty i debaty o różnych wymiarach gastronomii, trendach rynku żywieniowego, innowacyjnych konceptach i coraz bardziej świadomej konsumpcji. Towarzyszyć im będą: V odsłona GASTROSILESII oraz rozstrzygnięcie konkursu Food Show Star na najlepszych dostawców i najlepszy produkt spożywczy dla sektora HoReCa.

– Ubiegłoroczna, i pierwsza zarazem edycja Food Show, okazała się wielkim sukcesem. Wzięło w niej udział ponad 2 tys. specjalistów i aż 10 tys. odwiedzających. Duże zainteresowanie wydarzeniem było przesłanką do jego kontynuacji. Za niecałe dwa miesiące, kolejny raz będziemy gościć smakoszy i fascynatów gotowania w Katowicach. Miejmy nadzieję, z równie dobrym skutkiem i smakiem – mówi Edyta Kochlewska, redaktor naczelna magazynu „Rynek Spożywczy“ i serwisu portalspozywczy.pl, należących do Grupy PTWP, organizatora wydarzenia.

Tegoroczne Food Show rozpocznie dzień otwarty. 11 marca 2018 r. upłynie miłośnikom gotowania i dobrego jedzenia, zgromadzonym w Międzynarodowym Centrum Kongresowym, m.in.: na warsztatach, degustacjach, pokazach live cooking oraz spotkaniach z mistrzami kuchni
i blogerami kulinarnymi. W ramach programu dla profesjonalistów, 12-13 marca 2018 r., odbywać się będą debaty i dyskusje branżowe z udziałem szefów kuchni, dietetyków, przedstawicieli firm gastronomicznych, spożywczych oraz dostawców.

WIĘCEJ INFORMACJI NA WWW.FOODSHOW.PL, NA FACEBOOK'U ORAZ INSTAGRAMIE!

Udział w Food Show zapowiedzieli już m.in.: Dariusz Barański, szef kuchni w Concept 13 i Likus Restauracje; Przemysław Błaszczyk, szef kuchni Mañana Bistro & Wine Bar; Izabela Byszewska, prezes zarządu Polskiej Izby Produktu Regionalnego i Lokalnego; Krzysztof Cybruch, odpowiedzialny za komercjalizację Hali Gwardii, organizator Targu Śniadaniowego; Dominik Duraj, szef kuchni Villa Gardena; Krzysztof Klincewicz, dyrektor CLC North-East, EIT Food; Daria Ładocha, miłośniczka zdrowego żywienia, blogerka, trener kulinarny, ekspert z dziedziny żywienia dzieci i zdrowej kuchni dla dorosłych; Paweł Łukasik i Grzegorz Targosz, autorzy bloga Gotowanie z Pasją; Jakub Mielniczuk, współzałożyciel CookUp; Marek Moczulski, prezes zarządu, Bakalland SA; Katarzyna Rogowska, szef kuchni Restauracji Cadenza; Hanna Stolińska-Fiedorowicz, dietetyk kliniczny z Instytutu Żywności i Żywienia; Marcin Suski, manager ds. franczyzy Krowarzywa Vegan Burger i Tomasz Woźniak, trendsetter kulinarny.



WYBRANE DLA CIEBIE


BĄDŹ NA BIEŻĄCO

  • Max

    16,09

  • Śr

    11,43

  • Min

    9,33

ProduktySklepyRegiony

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 7882

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane

Drodzy Użytkownicy!

W związku z odwiedzaniem naszych serwisów internetowych przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i podobne dane nt. aktywności lub urządzeń użytkownika. Jeżeli dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, wówczas będą traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administratora tych danych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz w Polityce Prywatności pod tym linkiem.

Jeżeli korzystasz także z innych usług dostępnych za pośrednictwem naszych serwisów, przetwarzamy też Twoje dane osobowe podane przy zakładaniu konta, rejestracji na eventy, zamawianiu prenumeraty, newslettera, alertów oraz usług online (w tym Strefy Premium, raportów, rankingów lub licencji na przedruki).

Administratorów tych danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz również w Polityce Prywatności pod tym linkiem. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci szereg gwarancji i praw, a przede wszystkim prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych. Prawa te będą przez nas bezwzględnie przestrzegane. Jeżeli więc nie zgadzasz się z naszą oceną niezbędności przetwarzania Twoich danych lub masz inne zastrzeżenia w tym zakresie, koniecznie zgłoś sprzeciw lub prześlij nam swoje zastrzeżenia pod adres odo@ptwp.pl.

Zarząd PTWP-ONLINE Sp. z o.o.