Delikatesy Rybne Fishka stawiają na ekologiczne produkty

Autor: pr 2 lutego 2016 13:23

- Ekologiczne, świeże i naturalne produkty - to pośród świadomych konsumentów jest na topie już od wielu lat. Zakładając nasze delikatesy trzy lata temu właśnie na to postawiliśmy i dzięki temu grono naszych klientów cały czas się poszerza - mówią właściciele Delikatesów Rybnych Fishki z Osielska,, Kamila Chmielewska i Łukasz Bartkiewicz.

- To co jest nowością to, że kiedyś importowane towary były uważane za produkt ekskluzywny. Natomiast dziś coraz więcej osób szuka produktów nie tylko naturalnych, ale też regionalnych, powstających w tradycyjny sposób, tak jak to robili nasi pradziadkowie. Niedaleko Osielska jest miejsce, gdzie od prawie stu lat hoduje się karpie metodą tradycyjną. W gospodarstwie rybackim w Ślesinie (około 30 km na zachód od Osielska) hodowla odbywa się bez udziału sztucznych substancji, a karpie odżywiają się w pełni naturalnym pokarmem, tak jak to było przed wiekiem. O najwyższej jakości decyduje zrównoważony, trzyletni cykl hodowli Karpia Nakielskiego - dodają właściciele Fishki.

 

Podobał się artykuł? Podziel się!

IX EUROPEJSKI KONGRES GOSPODARCZY

10-12 maja 2017 • Katowice • Międzynarodowe Centrum Kongresowe i Spodek

  • karp 2016-02-03 20:45:29

    Wyborny artykuł, bardzo wyborny

ZOBACZ WSZYSTKIE (1)

WYBRANE DLA CIEBIE



BĄDŹ NA BIEŻĄCO

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 11336

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane