Jadło spod Strzechy chce się rozwijać we franczyzie

Autor: dlahandlu.pl 13 maja 2011 07:50

Jadło spod Strzechy chce się rozwijać we franczyzie

- Szukamy dogodnych lokalizacji w większych miastach. Proponujemy partnerską franczyzę, w którą trzeba zainwestować 50- 60 tys. zł. Minimalna powierzchnia lokalu powinna wynosić 30 mkw. - mówi Tadeusz Nowak, przedstawiciel sieci delikatesów Jadło spod Strzechy.

- Partnerom zapewniamy doradztwo w zakresie zatowarowania i marketingu, a także szkolenia personalne, jakościowe i branżowe. Obecnie posiadamy pięć jednostek własnych, zlokalizowanych w galeriach handlowych oraz siedem punktów partnerskich. Planujemy w 2011roku uruchomić jeszcze dwie jednostki własne i trzy franczyzowe. Chcemy być postrzegani jako sieć oferująca produkty wysokiej jakości - dodaje Tadeusz Nowak.

W asortymencie delikatesów Jadło spod Strzechy znaleźć można wędliny, przetwory z warzyw i owoców, produkty ekologiczne, również z importu, nabiały, makarony, jaja, oleje, miody, herbaty, soki i nektary.


WYBRANE DLA CIEBIE



BĄDŹ NA BIEŻĄCO

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 12313

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 663

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane