Piekarnie Grzybki chcą otwierać więcej punktów po zwiększeniu mocy

Autor: dlahandlu.pl 30 kwietnia 2010 10:05

Sieć piekarni i cukierni Grzybki rozważa dalszy rozwój i otwieranie kolejnych punktów na terenie Warszawy i w okolicach. - Będą nowe sklepy, ale dopiero wówczas, gdy zwiększymy nasze moce przerobowe. Pracujemy nad tym - mówi Artur Krasuski, przedstawiciel handlowy firmy.

Bliższe szczegóły nie są na razie znane. Firma od lat inwestuje w najnowsze technologie i urządzenia. Według Artura Krasowskiego tylko takie podejście do produkcji umożliwia sprostanie gustom konsumentów i skuteczne konkurowanie na rynku spożywczym.

Piekarnie Grzybki mają na terenie Warszawy cztery sklepy firmowe, trzy punkty sprzedaży na bazarkach oraz stoiska w Pasażu Wołoska i Centrum
Handlowym Szembeka. Firma posiada również dwa zakłady produkcyjne.

Podobał się artykuł? Podziel się!
  • olo 2012-02-03 12:35:33

    szkoda ze te inwestowanie w firme jest KOSZTEM LUDZI !!!!!!

ZOBACZ WSZYSTKIE (1)

WYBRANE DLA CIEBIE



BĄDŹ NA BIEŻĄCO

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 10380

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane