Ponowne otwarcie hali Makro Warszawa. W środku food truck i profesjonalna kuchnia

Autor: www.dlahandlu.pl 10 listopada 2016 13:29

22 listopada po modernizacji ruszy hala Makro przy Al. Jerozolimskich 184 w Warszawie. Sieć prawie dwukrotnie zwiększyła powierzchnię działów: mięsnego, rybnego oraz warzyw i owoców.

Ponadto, Makro zwiększyło ilość dostaw i dostępność artykułów na półkach.

Piwa i artykuły codzienne ułożono na paletach, co ma ułatwić zakupy. Sieć poprawiła ułożenie produktów i wydzieliła ofertę dla sklepów na stoiskach: przetwory konserwowe, artykuły spożywcze sypkie i w płynach, kosmetyki i detergenty. Wprowadzono również nowy dział „świat mięsa”. W hali obsługa będzie porcjowała i przygotowywała mięso dla potrzeb gastronomii.

Wewnątrz hali pojawiła się profesjonalna kuchnia, w której będą testowane i prezentowane nowości kulinarne. Do hali wstawiono Food Truck jako przykład pomysłu na biznes gastronomiczny.

 

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE



BĄDŹ NA BIEŻĄCO

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 10804

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane