W piekarni należy szkolić personel

Autor: dlahandlu.pl 14 czerwca 2010 10:30

Stoiska piekarnicze w sklepach ogólnospożywczych z racji braku miejsca oferują kilka lub kilkanaście rodzajów pieczywa, a specjalistyczne piekarnie znacznie więcej.

To właśnie bogaty asortyment świeżych wyrobów sztuki piekarniczej jest magnesem, który codziennie przyciąga rzesze klientów do placówek
specjalizujących się w sprzedaży pieczywa. - Każdy klient znajdzie u nas coś dla siebie, począwszy od jasnego pieczywa
pszennego po ciemne, żytnie, razowe i inne produkty piekarniczo-cukiernicze, także bułki i ciasta. Klienci dostrzegają też lepszą jakość wyrobów, które są z reguły świeższe w porównaniu z tymi dostępnymi w sklepach - przekonuje sprzedawczyni z pruszkowskiej piekarni sieci Oskroba.

Według sprzedawczyni za zakupami w sklepach piekarniczych przemawia profesjonalny personel. - Znamy nasze produkty, ich skład i metody produkcji, potrafimy też doradzić i zachęcić klientów do spróbowania nowych produktów - przekonuje sprzedawczyni.

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE



BĄDŹ NA BIEŻĄCO

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 11686

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane