Wystartowała franczyzowa Bacówka w Krakowie

Autor: dlahandlu.pl 31 maja 2010 09:42

Sklep pod góralskim szyldem ruszył przy ul. Kobierzyńskiej 93 w Krakowie (Ruczaj-Zaborze). Placówkę prowadzą wspólnicy Dorota Witek i Robert Nowak. To czwarty franczyzowy punkt sieci, który został otwarty w tym roku. Bacówka cały czas pracuje nad pozyskaniem kolejnych.

W Bacówce sprzedawane są wędliny wyrabiane w masarni o tej samej nazwie w Rajbrocie na Pogórzu Karpackim. Specjały powstają według receptur górali z Pogórza Wiśnickiego i Beskidu Wyspowego. Produkowane metodami proekologicznymi, bez chemicznych ulepszaczy.

Wizytówką zakładu są wędliny tradycyjne: kiełbasa swoja, polędwica Maryny, zadek po pańsku czy krakowska sucha. Wyroby nie zawierają wypełniaczy, fosforanów i glutaminianu sodu. Oprócz placówek franczyzowych Bacówka posiada trzy sklepy własne.

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE



BĄDŹ NA BIEŻĄCO

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 11051

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane