REKLAMA
REKLAMA

Źle przechowywane wędliny tracą na jakości

Autor: Kurier Poranny 8 czerwca 2010 15:29

Wędliny i mięso powinny być przechowywane w chłodniach o temperaturze od 2 do 7 ºC. Latem te produkty poddane są większym wahaniom temperatury i mogą gwałtownie tracić na jakości - informuje"Kurier Poranny".

REKLAMA
Wędliny paczkowane są poddawane technice MAP, czyli zamianie powietrza - to kilkukrotnie wydłuża ich trwałość.

 

 


WYBRANE DLA CIEBIE


REKLAMA
REKLAMA

BĄDŹ NA BIEŻĄCO

REKLAMA

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 4252

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 999781

POLECANE OFERTY

Ilość aktualnych ofert: 397 664

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane
REKLAMA