8-11 października, Poznań, Targi Polagra Food

Autor: pr 19 czerwca 2012 09:20

Żywność ekologiczna będzie jednym z tematów tegorocznej POLAGRY FOOD - największych w tej części Europy targów wyrobów spożywczych. Ponadto tematyka targów skupi się wokół produktów mleczarskich, mięsa i wyrobów wędliniarskich, żywność typu convinience, żywności bezglutenowej oraz tej dedykowanej diabetykom i wegetarianom.

W Poznaniu po raz kolejny spotkają się zatem producenci, dystrybutorzy, kupcy, handlowcy, hurtownicy, sprzedawcy detaliczni oraz wszystkie osoby związane z szeroko pojętą branżą spożywczą. Ekspozycja obejmie trzy salony wystawiennicze: Salon Wyrobów Spożywczych i Napojów, Salon Win i Alkoholi oraz Salon Wyposażenia Sklepów.

W ramach targów odbędą się liczne konferencje tematyczne i panele dyskusyjne m.in. Forum Dystrybucji (9.10.2012), którego jednym z tematów przewodnich będą „Zasady aranżacji i wyposażenia sklepów".

W tym roku organizatorzy spodziewają się zwiedzających głównie z tzw. rynków wschodnich: Litwy, Rosji, Ukrainy, Białorusi i Czech. Dodatkowo w czasie targów zostaną zorganizowane indywidualne spotkania biznesowe z przedstawicielami branży spożywczej z krajów Unii Europejskiej.

Więcej informacji: www.polagra-food.pl

Organizator:
Międzynarodowe Targi Poznańskie sp. z o.o.
ul. Głogowska 14
60-734 Poznań

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE



BĄDŹ NA BIEŻĄCO

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 10971

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane