REKLAMA
REKLAMA

Akademia Wypieków o jakości pieczywa w Biedronce

www.portalspozywczy.pl 8 lipca 2015 15:04

- Minione 12 miesięcy przyniosło duży postęp w zakresie wzrostu jakości produktów piekarskich sprzedawanych w Biedronce, ich ekspozycji i poprawie oświetlenia w tej części sklepu - ocenia Andrzej Piętka z Akademii Wypieków w rozmowie z portalemspozywczym.pl.

REKLAMA

Piętka chwali sieć należącą do Jeronimo Martins za podniesienie poziomu oferty i dbanie o miejsce na półkach dla pieczywa od regionalnych dostawców. Ekspert zwraca też uwagę na przejrzyste podawanie przez Biedronkę składu chlebów klientom i informowanie o dostawcach pieczywa.

- Biedronka wymaga od producentów używania naturalnych składników w recepturach i cały czas podnosi poziom jakości oferowanego pieczywa. Już teraz w wielu polskich piekarniach, niezwiązanych współpracą z tą firmą, właściciele piekarni wymagają od przyjeżdżających do nich technologów, aby "zrobili" wskazany konkretnie chleb, taki jak sprzedaje Biedronka - mówi Piętka.

 

Więcej na portalspozywczy.pl

  • Niania 2015-07-11 16:43:07

    Lizodupstwo

  • grzegorz 2015-07-10 22:07:48

    coraz więcej produktów mrożonych a te od piekarni regionalnych wszystko z worka nic od piekarza i kilka podstawowych produktów.dobrze opłacona opinia,chyba z premier na zakupy tam chodzicie

  • Mec 2015-07-09 20:31:36

    Skoro wypiek chleba i innego pieczywa (produkcja taka sama jak w piekarni)odbywa się w sklepie to dlaczego tam nie kontroluje Inspekcja Jakości Handlowej Artykułów Rolno -Spożywczych. Przecież to ich pieczywo to badziewie jakbyś jadł styropian.

ZOBACZ WSZYSTKIE (3)

WYBRANE DLA CIEBIE


REKLAMA
REKLAMA

BĄDŹ NA BIEŻĄCO

REKLAMA

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 12491

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 663

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane
REKLAMA