Bakalie w czekoladzie od Pszczółki

Autor: produkty 10 września 2013 13:58

Bakalie w czekoladzie od Pszczółki

Fabryka Cukierków „Pszczółka" z Lublina rozpoczęła produkcję bakalii oblewanych czekoladą. Najpierw na sklepowe półki trafiły „Choco Nuts", czyli orzechy laskowe w mlecznej czekoladzie, a ostatnio pojawiły się dwie kolejne nowości - „Choco Cranberries" i „Choco Raisins", czyli żurawina i rodzynki w czekoladzie deserowej.

Słodycze sprzedawane są w 90-gramowych opakowaniach. 

Fabryka Cukierków „Pszczółka" regularnie rozszerza swoją ofertę. Pod koniec ubiegłego roku firma wprowadziła bardziej wydajne, 200-gramowe opakowania karmelków w nowej szacie graficznej. Rebranding przeszły najpierw topowe marki „Pszczółki" - „Jogusie", „Musss", „Miętowe Lubelskie z Czekoladą" i „Mieszanka Imieninowa". Dodatkowo, na wszystkich nowych paczkach widnieje nowe hasło reklamowe - „Wyprodukowane z pasją".

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE



BĄDŹ NA BIEŻĄCO

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 10809

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane